2011'e imzasını atacak olan "Soz Yaşlarım" adlı son albumuyle beğeni toplayan Deniz Seki, gazetecileri gorunce bakın ne yapmış Melek'lerim

Deniz Seki, gazetecileri gorunce makyaj tazeledi
Cıkardığı son albumu 'Sozyaşlarım'la adından soz ettiren guzel şarkıcı Deniz Seki, onceki akşam dostlarıyla birlikte Arnavutkoy'de bir balıkcıda yemek yedi
Dostlarıyla yemek yiyip sohbet eden Deniz Seki, gecenin sonunda kapıdaki gazetecileri fark edince yolunu değiştirerek soluğu makyaj yapmak icin lavaboda aldı.
Uzun sure makyajını tazeleyen unlu sanatcı gazetecilerin “Gundelik yaşamınızda da makyaj ve hazırlanmak icin bu kadar vakit harcıyor musunuz?” sorusuna “Makyaj yapmak icin beklemedim. İceride uzun bir kuyruk vardı. Makyaj yapmak icin bu kadar zaman harcamam. Bu buyuk bir zaman kaybı olur. Ben aslında eli cok cabuk ve pratik bir insanımdır” dedi.
Seki annesiyle kavga ettiği haberlerine ise “Anneyle dargın olunur mu hic? Bu mumkun değil. Ne sacma haberler bunlar. Annem benim hayattaki tek yaşam kaynağım. Taş olur insan annesiyle kuserse. Ben hayatta kimseyle kus değilim. Kusluk benim lugatimde yer almaz. Kimseye kırgın olacak kadar zamanımız yok” şeklinde konuştu.