“Survivor Unluler-Gonulluler”e katılan Nihat Doğan, yarışmayı ne kadar ciddiye aldığını “Survivor bizim namusumuz, biz halka karşı sorumluyuz” sozleriyle gosterdi!
Nihat Doğan, kendisinden ozlu sozler duymak icin sabırsızlıkla “Survivor”ın baılamasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmadı. Her hareketi, her sozu sosyal paylaıım sitelerinde yankı uyandıran ıarkıcının ilk yorumu “Survivor bizim namusumuz, biz halka karıı sorumluyuz” oldu!

TWITTER’IN GOZDESİ
Bu arada Doğan, Twitter’da en cok adı gecenler arasına girdi. Unlulerden bile siteye onunla ilgili twit yağıyor. İşte birkac ornek:
Cenk Eren: Benim tanıdığım Nihat 10 gun sonra o adada sıra gecesi bile duzenletir Acun’a.
Hazal Kaya: Sette mobil TV’den “Survivor”ı izliyoruz. Nihat Doğan konuştukca Yusuf haykırıyor.
Elif Guvendik: Unlu değil yamyammm bunlar.
Pınar Dilşeker: Nihat olmasa valla seyretmem. Nihat Doğan’dan ne istiyorsunuz yaa... Reyting yapıyor mu, evet... Konuşuluyor mu, evet. Eee daha ne... Rahat bırakın cocukcağızı.
Manolya Onur: Nihat Doğan veya başka biri... Size hicbir zararı, kotuluğu olmamıı insanlarla bu kadar alay edilmesi, aşağılanması beni cok uzuyor.
Ece Vahapoğlu: “Survivor”a Nihat Doğan’ı duşunen beyni tebrik ediyorum. Herkes yarıımadan cok onu konuıuyor. Nihat da şeker be, izlettiriyor.
Seren Serengil: Nihat o Dagi fanila turu beyaz tişortunu mayosunun icine sokmasaymış keşke!