• 14-07-2022, 17:19:21

Dunyanın en cok okunan yazarı Art Buchwald (yazıları haftada bir tam 214 gazetede ve 17 dilde birden yayınlanmaktadır) ilk kez roman yayınlıyor: "'Patrona Bir Paket Kadın". 'Beyaz Saray'dan Kremilin'e kadar butun politika zirvelerinin cekindiği kaleminin yeni hedefi, Mafia'adır. Art Buchwald,"Patrona Bir Paket Kadın"da Mafia'yı yerden yere calıyor,alabildiğine alaya alıyor ve... Bir ceşit perişan ediyor. "Patrona Bîr Paket Kadın", tam ve gercekci bir kara mizah şaheseridir.

NAPOLİ, koyu sabah guneşi altında pınl pınl parlıyordu. Frank Bartlett'le William yanıma geldikleri sırada SCS Continentale'in kupeştesine dayanmış, dalga gecerek geminin yanaşmasını seyrediyordum.
    - Gorunuşe bakılırsa fena değil, dedim.
    - Bu salapurya tekneden sonra her şey gozume hoş gozukuyor, diye homurdandı Bartlett. Sırtında vizonu, başında yeni bir şapkapla. Karen, bu konuşmamızın ustune geldi.
    - Ah! Doğrusu ne kadar guzel! Roma nerde?
    - Burdan gorunmez, diye acıklama yaptım. Biraz yukarda solda, şurdaki dağlann arkasında.
    - Halim berbat! Ama her şey icin hepinize teşekkur ederim, dedi Karen. Roma' ya geldiğiniz zaman bana da uğrayacağınızı umarım.
    - Roma'ya gideceğini kim soyledi sana? diye William sordu.
    - Fakat ... İtalya'ya varınca serbest kalacağımı duşunmuştum!
    - Bu senin duşuncen. Bu akşam Excelsior'da kalacağız, sonrası ne olur yann goruruz.
    Karen, Bartlett'e baktı ama bizimki hic ses etmedi.

Alıntıdır
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.