merve boluğur merve boluğur silikon burak mursaloğlu kim hayatı
Kucuk Sırlar dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla buyuk beğeni toplayan guzel oyuncu Merve Boluğur, dun akşam katıldığı gecede en dikkat ceken isim oldu.

2010 Yılı Televizyon Yıldızları Odulleri, onceki gece sahiplerini buldu. Goğuslerine silikon taktıran Merve Boluğur, gecede derin goğus dekolteli kıyafetiyle boy gosterdi.

Genc oyuncuya torende sevgilisi Burak Mursaloğlu eşlik etti.
Torene, cesur derin dekolteli kostumuyle katılan genc oyuncu gecenin yıldızı oldu.
Eskisi gibi naif olmadığını soyleyen ‘Kucuk Sırlar’ın Ayşegul’u Merve Boluğur “Hayat gulumsemiyorken daha ilginc” diyor
Yeni yaşının ilk gunu. 24 oldun. mutlu yıllar!Biliyor musun, doğum gunum olduğunu unuttum! Cekim bitti, uzerimi giyerken iceriden cağırdılar. Bir baktım butun ekip, “İyi ki doğdun Merve” diye alkışlıyor; cok mutlu oldum. İki pasta vardı, biri Merve’ye, diğeri Ayşegul’e. (Kucuk Sırlar’daki karakteri)
Eskiden populer miydin?Lisede hic populer değildim. Epey naif bir kızdım. Ne okulun en guzel kızıydım, ne de en başarılısı. Kendi halimdeydim. Utangac ve ice donuk.
Şimdi?Şimdi oyle değilim. Yavaş yavaş acılıyorum.
Erkekler seni reddeder miydi mesela? Ozellikle biri vardı, cok hoşlanıyordum ondan. İstemiyordu beni. Ama o zamanlar pas vermeyenler, şimdi geliyor. (guluyor)
Kotu kızları oynamak daha zor olmalı ama sen iyi yapıyorsun. Senin icinde de var mı kotuluk?Ayşegul o kadar kotu değil bence, eğleniyor o. Kotuden ziyade sevgisiz. Ailevi bir temeli var. Sevgi ararken kotuluk yapıyor; gercek hayatta da var boyle insanlar. Ben onun gibi değilim, ama insanlarla uğraşmayı severim. Laf ebeliği de yaparım. İyi niyetliyim genelde, fakat insanları hayatımdan cıkarabiliyorum, en buyuk kotuluk bu bence.
Nasıl keşfettin kendini?Her şey tesaduflerle oldu. Lisenin son yılıydı. Kuzenim, -bir ajansı var- fotoğraf cekimine beni de cağırdı. Orada tanıştığım biri, beni kendi ajansına cağırdı, kartını verdi. Ama aklım hic oralarda değildi. Bir gun karta baktım, ajans bizim sokaktaymış. Gecerken uğradım ve onlar beni bırakmadı. Once reklam, sonra da filmler geldi.
Bir anda mı emin oldun?Evet, ‘Keloğlan Kara Prense Karşı’ filminin galasına gittiğim akşam, ışıklar karardı, beyazperdede kendimi gordum ve “Tamam” dedim, “Bu işi yapmam gerek.”
Annen ve baban hemen “Tamam” dedi mi?Yok, ikna etmem biraz zaman aldı. Oyunculuk işi ciddiye binince, konservatuvar sınavlarına girmek istedim, ama gec kalmıştım. Mujdat Gezen Sanat Merkezi’nin sınavlarına yetiştim ve bir yıl sonra ‘Acemi Cadı’ oldum.
Universite ne oldu?Kadir Has’ın hazırlık sınıfında kaldı.
Sinem Kobal’la aranızda gerginlik olduğuyla ilgili haberlere ne diyorsun?Sinem’le ilgili cıkan haberler cok sacmaydı. Sette iyiyiz, set dışında da goruşecek pek zaman yok.
Ne tur kızlara tahammul edemiyorsun?Şımarık, ukala, kibirli, sacıyla başıyla haşır neşir kızları hic sevmem.
Gelecekteki sevgilin nasıl olsun?Biraz buyuk adamlardan hoşlanıyorum. Yaş farkı olması onemli. 5-6 yaş iyidir. Cunku bir şeyler oğreneyim isterim. Zıpır adamlara dayanamam. Onlarla ilişki olmaz. Ağırlığı olmalı biraz. Capkın da olmasın. Neyse ki acıyı değil, mutluluğu arayan biriyim. Konumu da onemli. İşini oturtmuş bir insanla, hayata yeni başlamış biri aynı değil.