CINE5 de program yapan iki unlu isim Lerzan Mutlu ve Pınar Elice, CINE5 koridorlarında birbirlerine girmiş Melek'lerim.
İşte o kavganın olay ve şok yaratan detayları;

Cine 5’te program yapan iki unlu şarkıcı Pınar Elice ile Lerzan Mutlu dun kuliste birbirlerine girdi. Yıldız Tilbe’yi sabah kuşağındaki “Yuksek Topuklar” programında konuk eden Lerzan Mutlu, oğlen kuşağında “Muhabbet Pınarı” programını sunan Elice ile koridorda karşılaştı.
Mutlu, Tilbe’yi konuk ettiği icin Elice’ye bakarak “Kıskananlar catlasın” dedi. Aynı kanalda programa başladıkları ilk gunden itibaren birbirlerinden hic haz etmeyen ikiliden Elice, Mutlu’nun bu sozleri uzerine cileden cıktı. Elice, Mutlu’nun odasını bastı ve uzerine yurudu.
"GEBER, GİT BU KANALDAN"
Sert bir şekilde Mutlu’nun cenesini tutan Elice, “Laflarına dikkat et. Senden nefret ediyorum. Geber... Senin olmeni istiyorum. Bu kanaldan cek git!..” diye bağırdı.
"KOCA G... ERİTMEYE BAK"
Mutlu da “Kolaysa oldur bakalım. Sen benim olumumu isteyene kadar; koca g.. eritmeye bak. Senin de ekibin isim sahibi konuklar cağırsın” diyerek Elice’ye tepki gosterdi.
Kavgaya Mutlu’nun annesi de katıldı. Kulis odasında kufurler havada ucuştu. Kavga program ekibi tarafından guclukle yatıştırıldı. Bu sırada Yıldız Tilbe’nin ise buyuk şaşkınlık yaşadığı ifade edildi.
ELİCE'NİN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI
Mutlu, daha sonra Elice’yi şikayet etmek icin kanalın program muduruyle goruşmek istedi. Ancak muduru yerinde bulamadı. İlerleyen saatlerde Elice’nin programının yayından kaldırılmasına karar verildi.
Mutlu ise programa devam edecek. Ardından sakinleşen Mutlu, olayın duyulması uzerine konunun kapanması icin “Cine 5 kanalında Lerzan Mutlu ve Pınar Elice’nin kavga ettiğine dair cıkan haberler asılsızdır boyle bir kavga yaşanmamıştır” şeklinde yazılı acıklama gonderdi.
Sinevizyon şirketi tarafından hazırlanan programları sunan iki şarkıcının arasındaki kavganın fitilinin gecen hafta ateşlendiği oğrenildi.
İki programa da oturma grubu veren sponsor firmanın sahibi Lerzan Mutlu’yu arayıp “Sizden eşyalarımı almak istiyorum, cunku Pınar Elice bana buyuk baskı yapıyor” dedi. Bunun uzerine Mutlu’nun, cok ofkelendiği belirtildi.