• 14-07-2022, 16:53:35
    333 sayfa
    50.6 mb

Kuresel kapitalist sistem doğayı ve yaşamı gozlerimizin onunde hızla yok ederken, dinleri ve siyaseti kullanarak sapkın inancları virus gibi yaymaya devam ediyor. Bu sistemi ayakta tutan en buyuk guc olan sanal para; petrol, silah ticareti, uyuşturucu ve savaşlar yoluyla dolaylı ya da dolaysız olarak hayatlarımızı etkiliyor. Ceşitli kultur ve medeniyetlerin inanclarını, sembollerini, hatta buyu formullerini de kullanan bu sistem, ekonomik ve sosyal manipulasyonlar yoluyla toplumu koleleştiriyor, mutsuz ediyor ve aslında tam da bu mutsuzluktan besleniyor.
    İcine hapsolduğumuz bu sanallıktan dışarı cıkmanın tek yolunun Doğa'yı, insan doğasını tanımak ve yeniden yaşamak olduğu bilinciyle "Kadim Bilgi"ye olan inancımızı hic kaybetmedik.
    Televizyondan ve sosyal medya uzerinden surekli vurguladığımız gibi, artık Dunya uzerinde olan olayları anlamak icin sadece siyaseti değil, sanal paranın akışını, ezoterizmi ve dinler tarihini de bilmek gerekiyor.
    İkinci kitapta, gunumuzu anlamak bağlamında Mezopotamya ve Mısır'dan başlayarak yine paganizmin rehberliğinde insanlığın kadim dilini ve bilgeliğini keşfe cıkıyoruz.
    Paganizm ve kadim bilgi, "gonullu kolelik" duzeninin ve Doğa'yı tahrip eden modernizmin karşısında insan onurunun onemini ortaya koyacak. Bu sistemi onlemek ve tedbir alabilmek icin bir anahtar olarak tasarlanan altı ciltlik Paganizm serisi, cıkış yolunun kadim bilgelikte olduğunu işaret ederek okuyucuya yeni yollar, yeni kapılar acacak.
    (Tanıtım Bulteninden)

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.