"Optum" isimli son albumunun Acık Hava konserinde, Sezen Aksu, hayranlarının buyuk surprizi ile kartşılaştı Melek'lerim. "Optum" diyen Sezen aksu'ya hayranları 5 bin opucuk verdi

Hayranlardan surpriz var
Sezen Aksu, Turk Telekom Yaz Konserleri kapsamında onceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Acık Hava Tiyatrosu’nda sahneye cıktı. Unlu sanatcı, yeni albumu “Optum”deki şarkıları ilk kez bu konserde seslendirdi. Sıra “Arkadaş Şarkısını Duyunca”ya geldiğinde ise buyuk bir surprizle karşılaştı.
Bunu hak edecek ne yaptım
Şarkı bittikten sonra 5 bin seyirci, ellerinde “Optuk” yazılı dovizlerle ayağa kalkıp hep bir ağızdan “Arkadaş” şarkısını seslendirdi. Aksu, hayranlarının bu surprizi karşısında cok duygulandı: “Yahu sizi kim organize etti! Artık hicbir şeye şaşırmam diyordum, yine beni şaşırtmayı başardınız. Ben bu kadar iyi miyim, bunu hak edecek ne yaptım?”
Evladımın olduğu toprakları neyleyeyim
Sezen Aksu, konserine başlamadan once Diyarbakır’da şehit duşen 13 askeri andı: “İki gundur uyuyamıyorum. Konseri iptal etmeyi de duşundum ama care bu değil. 30 yıldır cozulemeyen bu sorunu artık cozsunler. Soze gelince hepimiz konuşuyoruz ama ben evladımın olduğu toprakları neyleyeyim? Artık evlatlarımız olmesin bu topraklarda.”
Sezen Aksu, goğus dekolteli kıyafeti yuzunden zor anlar yaşadı: “Korkuyorum memelerim cıkar diye!”