• 14-07-2022, 16:39:53

Doğan Kitap
    Format: ePub
    Sayfa Sayısı: 176

"... Kapıyı Remzi actı. Remzi avurtları icine cokmuş, gozunde, hani siz de bilirsiniz ya, yalnızca cocuklara ozgu olan o meraklı bakışların zerresi bulunmayan embesil yaradılışlı bir cocuktu. Zaten cocukları sevmeyen ben, gecen bayram, bayramın dorduncu gunu olmasına karşın hÂl siyah cizgili gri takım elbisesini giyip bizden şeker istemeye geldiğinden beri Remzi'den tiksiniyordum. Yalandan bi başını okşayıp iceri, babası Menderes Ahi'nin yanına gittim. Menderes Abi oğlundan yana cok dertliydi. Remzi'ye karşı hırpalayıcı bir davranış sergileyerek oğlunun derslerinin cok kotu olduğunu, mumkunse ona yardımcı olmamı istedi. Ve karşılığında reddedilmeyecek bir meblağ sundu. Meblağı duyunca birden Remzi'ye karşı buyuk bir sempati besledim ben. Hatta oyle sempati besledim ki Remzi gibi pırlanta bir cocuğa karşı sert cıkışlar yapan babası gozumden bir anda duştu. Ama sonra meblağı odeyen şahsın Remzi değil de babası Menderes Abi olduğunu idrak edince her ikisine karşı da notr bi tutum sergiledim..."

NOT: Alıntı olup upload bana aittir.Keyifli okumalar dilerim.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.