demet akalın, ziynet sali, twitter, kavga, polemik, resimleri, haberleri burada arkadaşlar

Şarkılarının yanı sıra, polemikleriylede magazin dunyasında un yapan Demet Akalın, Hande Yener'den sonra, şimdide Ziynet Sali ile polemiğe girdi. Hatta buna polemik demek yerine, cirkin bir kavga desek daha yerinde olur Melek'lerim.

Şimdi bakalım, neymiş bu iki unlunun derdi; Melek'lerim

Demet Akalın, Akşehir’de sahnedeyken belediye başkanının kulaklarını kapatması uzerine “Ben orada konser verirken kimse boyle yapmadı” diyen Ziynet Sali’ye ikinci saldırısını gercekleştirdi. Akalın, bu kez Sali’nin gercek adını ağzına doladı.

Demet Akalın, Twitter’da takipcilerinden birinden Sali'nin gercek adının Arzu olduğunu oğrenince sayfasına gulerek, “Şu an itibariyle sahne isminin orijinal olmadığını da oğrendim. Utanma kızım adından... Tam pavyon ismi” mesajını yazdı.

Daha once de Sali’ye “Hicbir zaman ben olamayacaksın” diye seslenen Akalın, “Prim isteyenler kervanına katılmışsın, bir hic olarak sana tenezzul bile etmiyorum. İkiyuzlulerden ve hiclerin ben olma cabasından sıkıldım artık. Yedeğimin yedeği” diyerek tepki gostermişti.