Nebahat cehre 66.yaşını kutladı

Nebahat cehre oyunculuğunu beğendiğim bir sanatcı.Aşkı Memnuda buyuk beğeni topladıktan sonra şimdilerde ise Muhteşem yuzyılın gozdelerinden.

“VALİDE SULTAN 66 YAŞINDA!..” MUHTEŞEM YUZYIL'IN VALİDE SULTAN'I NEBAHAT CEHRE, 66. DOĞUM GUNUNU DOSTLARIYLA KUTLADI!..

Nebahat Cehre, uzerinde 200 gercek inci, 150 Swarovski taş ile kralice tacı bulunan uc katlı pastayı keserken, "Yaşımdan hic gocunmuyorum. Şu an hayatımda ozel biri yok. Ben o donemi kapayalı 15 yıl oldu" dedi.

Nebahat Cehre, Muhteşem Yuzyıl'ın Hurrem'i Meryem Uzerli'yi yere goğe sığdıramadı.
Salı Sefası'na konuk olan Nebahat Cehre, Muhteşem Yuzyıl'ın Hurrem'i Meryem Uzerli'yi cok başarılı bulduğunu acıkaladı. "Meryem cok başarılı, tam bir alman disiplini icinde, işine muthiş yoğun. Ben onu cok beğeniyorum. İşine muthiş saygılı, takipci, gozlemci ben kutluyorum onu. İlk gorduğumuzde tedirgin olduk, Hurrem'i oynayacak oyuncu aylarca aranmıştı, ama oynadıkca devleşen bir kadın gordum karşımda" diyen Cehre'nin ovguleri Oktay Kaynarca'yı bile şaşırttı. Kaynarca, "Bir oyuncunun rol arkadaşı icin bunları soylemesi ne kadar guzel" diyerek, Cehre'yi tebrik etti.