Uğradığı silahlı saldırı sonucu hastanede tedavi altında tutulan İbrahim Tatlıses'i ziyarete gelen kadınlar arasında gerginlik yaşanmış kızlar...Şimdi geciyorum haberin detaylarına

İbrahim Tatlıses'in aynı zamanda oğlu İdo'nun da annesi olan eski hayat arkadaşı Derya Tuna ile Tatlıses'in son yıllardaki sevgilisi sunucu Ayşegul Yıldız'ın yoğun bakım unitesinde kavga ettikleri ortaya cıktı.
İddiaya gore Yıldız, sevgilisi Tatlıses'in yoğun bakım unitesindeki odasına girmeyi cok istiyordu.
Milliyet'in haberine gore, Yıldız, daha once Tatlıses'in şirketlerinde yoneticilik yapan Aşkın isimli kadının yardımıyla doktorla goruştu ve Tatlıses'in odasına girmeyi başardı. Hastaneye gelen hemen hemen herkesle tek tek goruşen ve "Gecmiş olsun" dileklerini aile adına kabul eden ve gunlerdir uyumayan Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Tuna bu durumu haber alınca cılgına dondu. Hızla yoğun bakım unitesine doğru giden Tuna, Tatlıses'in odasının cıkışında Yıldız'la karşılaştı. Gorevli doktora kızan Tuna, "Siz bu f....i nasıl odaya alırsınız, kime sordunuz?" diyerek tepki gosterdi.
Bunun uzerine Yıldız "Asıl sen f....n" diyerek Tuna'ya karşılık verdi. Tuna "Benim adım Derya Tuna" deyince Yıldız da "Olabilir benim adım da Ayşegul Yıldız" diyerek meydan okudu. Bunun uzerine doktor "Hanımlar burası kavga yeri değil, seviyeyi iyice duşurduğunuz" diyerek iki kadından da odanın onunden uzaklaşmasını istedi.
Tatlıses'in ameliyat olduğu ilk gun hastanede Yıldız ile Tuna'nın arasındaki gerginlik dikkatlerden kacmamıştı. Yıldız Tatlıses'in eski hayat arkadaşı ve kızı Melek Zubeyde'nin annesi Perihan Savaş ile sohbet ederken Tuna, aynı karede yer alsa bile her iki kadından da uzak bir koşede durmaya ozen gosteriyordu.