Bence diziyi Efe (Dağhan Kulegec) goturuyordu...Efe diziden ayrıldıktan sonra yine yanı başarıyı sağlarmı bilemiyorum

DAĞHAN KULEGEC'İN SOZLERİ, KAVAK YELLERİ SEVENLERİN KAFALARINI KARIŞTIRDI...
Kavak Yelleri'nde Efe rolunde oynayan Dağhan Kulegec, gecen sezonun son bolumunde denize ucan arabadaki kişilerden diziye devam etmeyen tek oyuncu olmuştu.
Kulegec'in sette yaşanan bir tartışmadan sonra senaryonun bu şekilde geliştirildiği soylenirken, bir başka acıklamada ise Dağhan Kulegec'in uzun suredir sette memnuniyetsiz olduğu ve ayrılmak istediği bu nedenle de senaryoda değişiklik yapıldığı soylenmişti.
Dağhan Kulegec, atv'de annesi Ayşe Erbulak ve Erbulak ailesinin kendisini gibi oyuncu olan diğer fertleri Sevinc ve Fusun Erbulak ile konuk olduğu Berna Lacin'in programında yaptığı acıklama ile kafaları daha da karıştırdı.
Bu sezon herhangi bir işte yer almayan Kulegec, Lacin'in dizilerde oynayıp oynamayacağıyla ilgili sorusuna "Dizi guzel iş, niye devam etmeyeyim" dedi.
Kulegec daha sonra, "Kavak Yelleri'nden de ayrılmak istemezdim ama oyle olmak zorunda oldu. Yoksa gul gibi işim var, severek yapıyorum. Ama istemezdim yani. Devam etmek isterdim" acıklamasını yaptı.
Genc oyuncunun bu imalı acıklaması uzerine Berna Lacin'in "Kendin ayrıldın. Sanki bunu attılar" şeklinde bir yorum yapınca Dağhan Kulegec'in yanıtı ise şoyle oldu:
"Komik değil mi? Cok acayip bir durum. Neyse hadi. Yeni işlere bakacağız işte. Yeni yeni bir şeyler. Oyunculuk guzel, eğlenceli."