Ekranların sevilen yuzu Esra Erol dun gece sabırsızlık ve heyecanla beklediği bebeğini dunyaya getirdir. Esra Erol 'un bebeği dun gece 00:50 sıralarında dunyaya geldi.
Esra Erol eşi Ali Ozbir ile gecen yıl Sapaca 'da dunya evine girmişlerdi. Kısa bir sure sonra sunuculuğunu yaptığı canlı yayında hamile olduğunu sevenlerine acıklamıştı. Esra Erol Ali Ozbir cifti evliliklerinin birinci yılında bir erkek bebek sahibi oldular.
Esra Erol bebeğini Epidural sezeryan yontemiyle dunyaya getirdi. 51 cm boyunda, 3,250 kg ağırlığında bir erkek bebek sahibi olan Esra Erol ve Ali Ozbir cifti, bebeklerine İdris Ali ismini verdi.
Ben cok mutlu oldum sanki ben doğum yapmşım gibi hani.Rabbim bebek bekleyen tum hamişlerimize bu mutlu anı nasip etsn,bebek isteyen meleklerimize de bu duyguyu tattırsın inŞALLAH.İnanın gozlerim doluyo artık bole doğum haberleri falan okuyunca bi tuhaf oluyorum acaip duygu yani.Benm daha 6 ayım var ama 8 aylık hamile gibi heyecanlıyım hani.Sevgili ESRA EROL Bebeğin analı babalı buyusun sağlıkla sıhatle inşallah..Hayırlı olsun