23 Temmuz gunu Londra'nın Camden semtindeki evinde olu bulunan şarkıcı Amy Winehouse'un, polis "Henuz olum nedeni belli değil" dese de aşırı doz yuzunden yaşamını yitirdiği soyleniyordu.
MTV yapımcılarından Danny Panthaki, İngiliz Sunday Mirror gazetesine şarkıcının cesediyle karşılaşan ilk polisin erkek arkadaşı olduğunu ve Winehouse'un aşırı doz Ecstasy ve alkolu br arada aldığı icin yaşamını yitirdiğini one surdu.
Gazetenin yer verdiği bir diğer iddiaya gore de şarkıcının beraber uyuşturucu kullandığı bir arkadaşı onun cok tehlikeli bir hap aldığını soyledi
Sunday Mirror, Winehouse'u ilk bulanın şahsi koruması olduğunu, korumanın polisi ve ambulansı cağırdığını da yazdı.
Magazin sitesi TMZ ise, sağlık ekiplerinin onceki akşam eve geldiğinde Winehouse’ın yaşam belirtisi gosterdiği ancak ambulansa taşınmadan yaşamını yitirdiğini yazdı. Amy’nin bir komşusu ise cumartesi erken saatlerde evden cığlık sesleri duyduğunu soyledi.
SENİ SEVİYORUM ANNE
Winehouse gecen ay erkek arkadaşı Reg Traviss tarafından terk edilmişti. Bu yuzden cok uzulen ve kalbi kırık hayata veda eden Winehouse’un eczacı annesi Janis ise 24 saat once gorduğu kızının olum haberine inanamadığını soyledi: “Birlikte cok eğlenceli bir gun gecirdik. Beni kapının onune kadar gecirdi. Sıkı sıkı sarıldı. ‘Seni seviyorum anne. Beni daima hatırla’ dedi. Sanki bana veda ediyordu.”
Eczacı anne Janis kızıyla uc yıl once cenazesini planladıklarını da soyledi. (NTV)
OLUMUNDEN SONRA 10 MİLYON TIK ALDI
Dunya muzik severleri Amy Winehouse'un olumuyle şokta.Unlu sanatcının olumu uzerine bu şarkı sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan videoları 10 milyon tık aldı. Dunyaca unlu 27 yaşındaki sanatcı Amy Winehouse’nın surpriz olumu sevenlerini yasa boğarken, Amy’nin efsane şarkısı "You Know I’m No Good" isimli parca video paylaşım sitelerinde 10 milyon kişi tarafından izlendi