survivor, haberleri, gizem hakan evlendi, resimleri, hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar.

survivor aşıkları evlendi melekler birbirlerine yakışan cift sonunda nikah masasına oturdular işte haberle ilgili detaylar

İkili arasındaki ilişki Survivor adasında iyice pekişmiş, evlilik kararı alan cift aile arasında duzenlenen bir torenle nişanlanmıştı.

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Akın ve Hatipoğlu 24 Temmuz'da Moda Deniz Kulubu'nde nikah masasına oturdu.

Torene ciftin yakın akrabalarının yanı sıra yarışmadan arkadaşları da katıldı.

SURVİVOR'DA GİZEM İCİN ŞİKE YAPMIŞTI

Survivor’da zorluklarla mucadeleyi oğrendiklerini soyleyen Hakan Hatipoğlu "Orada yan yana gelemiyorduk ve birbirimizi cok merak ediyorduk. Acıkcası kendi aclığım kadar Gizem’in aclığı da beni ilgilendiriyordu, hatta bir kere bunun icin kızların bir oyun kazanmasını sağladım. İtiraf ediyorum Gizem icin şike yaptım! O benim hayatımın kadını, buldum bırakmam!" demişti.

AŞKLARI FACEBOOK SAYESİNDE DUYULMUŞTU
Program boyunca yan yana yarışan Gizem Akın ve Hakan Hatipoğlu'nun birlikte oldukları sosyal paylaşım sitesinde paylaştıkları fotoğrafla ortaya cıkmıştı.

İkili, Facebook'taki fotoğraflarıyla da aşklarını herkese ilan etmişti.

HAKAN YERİNE GİZEMİ ELEMİŞLERDİ
Dokunulmazlık odulu alan Hakan'ı eleyemeyen Oğuzhan, Ertan, İhsan,Kemal ve Aydın yanlarına Başak ile Emin'i alarak, Gizem'i elemişlerdi.

Buyuk odulu alan İhsan oyunda stratejik bir plan yaparak Gizem'i eleyerek Hakan'ı psikolojik olarak yenmek istemişti.

Gizem konseyden ayrılmadan once buyuk bir olgunlukla kimseye kırgın olmadığını Survivor'da yarıştığı icin mutlu olduğunu soylemişti. Aşıkları ayırmayı başaran Oğuzhan, Başak, İhsan, Emin, Kemal, Aydın ve Ertan artık adada tek guc olarak kalmışlardı.