berguzar korel, elle dergisi, kapak resimleri, ozel pozlar, bikinili resimleri, bikinili fotoları, bikinili goruntuleri, evliliği, roportaj ve ilgili haberleri burada arkadaşlar
Binbir Gece masallarında başladı onların aşkı ve bu aşkı nikah masasına taşıdılar. Daha sonra aşkları meyvesini verdi ve bir bebekleri oldu. Evet Melek'ler, Berguzar Korel ve Halit Ergenc ciftinden bahsediyoruz... Unluler dunyasında parmakla gosterilen ornek ciftin aşklarının daimi olmasını diliyor ve sizlerle Berguzar Korel'in Elle Dergisi icin verdiği ropoartajı aktarıyoruz. Ayrıca Berguzar Korel'in daha once hic gormediğiniz bikinili ve cok ozel pozlarınıda sizlere sunuyoruz Melek'ler.

Elle dergisi, ağustos sayısı icin Berguzar Korel’le yollara duştu. Once Bodrum’a gidilip “tatil albumu” hazırlandı. Ardından İstanbul’da buluşulup Korel’in mutluluğu, tatilleri, kıskanclığı ve hatta bikiniyle yakalanma durumları konuşuldu.
-Kuruceşme, Aşşk Kahve’de buluşuyoruz Berguzar Korel’le... İyice bronzlaşmış. “Elle icin gittiğimiz Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’u cok beğendiğimiz icin, Halit ve Ali’yle tatilimizi uzattık. Harika zaman gecirdik” itirafında bulunuyor. Uzerinden tatil sonrası keyfiyle karışık mutluluk akıyor.
Araya ekran girdiğinde, pek cok kişi onu mesafeli ve soğuk bir insan sanıyormuş. “Konuşmaya başladığımda aslında hic de oyle olmadığımı soyluyorlar” diye ekliyor. “Kişiyi en cok guzelleştiren, bakışlarıdır” diyor. “Bir insan ilerleyen zamanlarda ne kadar estetik yaptırırsa yaptırsın, yaşını bakışları belli ediyor; aynı şekilde kişinin guzelliği de bakışlarına yansıyor. şimdi mesela cok mutlu olduğum icin kendimi guzel hissediyorum” diyor.
HALİT, BABAMA HİC BENZEMİYOR
Mutluluğunun nedenini hepimiz tahmin edebiliyoruz: Halit Ergenc ve oğulları Ali! Hep merak ettiğim şeyi sormanın tam sırası: Kadınların babalarını andıran adamlara aşık olduğu soylenir. Eşi Halit Ergenc hic babası Tanju Korel’e benziyor mu?
“Halit babama hic benzemiyor. Tek ortak noktaları, ailelerine duşkun olmaları. Karakter olarak cok farklılar. Hemen her kız cocuğu gibi ben de babama aşıktım. Ancak ona benzeyen bir insanla olmayı tercih etmedim. Evet, o iyi bir babaydı; ancak eş olarak zor biriydi. Sevgisiyle sınırlarını belirleyen bir adamdı. Halit’le cok ozgurum. Hayatımızda hicbir kural, hicbir mecburiyet yok. Sadece ozgurluk var. ıkimizin yarattığı bir ozgurluk. ılk defa her anımı bir insanla yaşıyor ve kendimi bu kadar ozgur ve mutlu hissediyorum.”
Aşkları zaten cok konuşuldu. Bu konuda herkes bir şeyler soyledi. O, bu goruşmeyi bir aşk muhabbetine cevirmeyi istemiyor. “Bizim hikayemiz cok uzun ama bunu anlatmayı, bu konuda konuşmayı hicbir zaman tercih etmedik” diye hatırlatıyor.
“Benim icin Halit’in en buyuk ozelliği ve onunla bu kadar mutlu olmamın sebebi, bana konuşmayı oğretmesi. Bana konuşarak her şeyi cozebileceğimizi, hicbir şeyi saklamamayı; duşunduğum, hissettiğim her şeyi soyleyebilmeyi oğretti. Bu kadar. Sen bunu istediğin gibi yazabilirsin” diyor.
O KADAR KISKANC OLSAM EVLİLİĞİM SURER MİYDİ
Mutlu, huzurlu, hayatından ve sahip olduklarından memnun... Kendisini kotu hissettiği bir şey yok mu gercekten, merak ediyorum. Cevaplıyor...
“Olmaz olur mu! Ozellikle Ali daha da kucukken, calışırken, kendimi cok mutsuz hissettiğim zamanlar oldu. Yetersizlik duygusuyla baş edemiyordum. Zannediyordum ki her boş anım Ali’ye ait olmalı. Etrafımdakiler bunu cok abarttığımı soyluyordu. Neyse ki bunun benim veya Ali icin iyi bir şey olmadığını oğrendim. Zamanla bu konuda da bir denge yakaladım.”
Peki ya bu (sozde) “meşhur” kıskanclığı? Gercekten eşini rol arkadaşlarından kıskanıyor mu? Halit Ergenc dizide aşk yaşadı diye kızıyor mu, akşam evde onun başının etini yiyor mu? Ustelik kendisi de bir oyuncu...
“Ben tum bunları gercekten yapıyor olsaydım bu evlilik surer miydi?” diye soruyor. “Ozellikle son iki sene bu konu oyle bir noktaya geldi ki, dokuz yaşındaki bir kız cocuğu bile yanıma gelip bunu sorabiliyor. ınsanlar ekranda gordukleri her şeye cok inanıyorlar. Ben Halit’le evliyim, o da Berguzar’la evli. Dizide bir karakteri canlandırıyoruz. Biz de herkes gibi işimizi yapıp, sonra normal hayatımıza devam ediyoruz” diyor lafı fazla uzatmadan.
“MUHTEŞEM YUZYIL”A DEVAM ETMEYECEĞİM
Bu arada, laf lafı acıyor, aklıma “Muhteşem Yuzyıl” geliyor. Eşi Halit Ergenc’i bir kat daha yıldızlaştıran dizi olduğu icin değil. Kendiliğinden. Berguzar Korel’in konuk oyuncu olarak final bolumune katılması, kafaların karışmasına yetmiş.
Diziye neden dahil oldu? Bu, eşi sayesinde mi oldu? Hemen merak edildi tabii ki. Ben de bunları soruyorum. Daha doğrusu, sadece “Neden katıldın?” meselesini kurcalıyorum. Anlatmaya başlıyor:
“Bu tamamıyla Meral Okay ve Timur Savcı’nın ricasıyla gercekleşti. Cok da keyifli oldu. Bu arada, diziye devam etmeyeceğim. Sadece bir bolumluk bir işti. Hatta jenerikte ismimin gecmesini de istemedim. O bolumun tanıtımında da gorunmeyip, akşam doğrudan dizide cıkayım, surpriz olsun; olsun bitsin diye duşundum. Meral Abla (Okay) dizinin kutlama yemeğinde ‘Senin icin bir karakter yazdım. Sezon sonunda bir bolum giriyorsun, haberin olsun’ dedi. Yani onceden konuşulmuş, planlanmış bir şey değil. Yazdığı karakteri benim oynamamı duşunduğunu dile getirdikten sonra ben de ne oynayacağım diye sormadım. Yurtdışında da tanınan oyuncular bir diziye konuk oyuncu olarak girerler. Bu yapımcının, senaristin ve oyuncunun birbirlerine karşılıklı yaptığı bir jesttir. Tabii ki kabul ettim. Keyifli bir deneyimdi. ış konusunda Halit kimseden benim icin bir şey istemez. Bunun neden bu kadar sorgulandığını anlamıyorum. Sonucta ben de bir oyuncuyum.”
BİKİNİYLE YAKALANMA MESELESİ COK KOMİK
Sohbetimizin sonunda sıra Elle’le yaptığı cekimi konuşmaya geliyor. Fotoğraflardaki kadın genc, enerjik, mesafesiz... Bu cekimden sonra kimsenin onu “bikiniyle yakalamasına” gerek kalmaz artık diye şaka yapıyorum. “Bikiniyle yakalanma meselesi cok komik. Denize peştamalla girsem ve beni cekseler, yakalanmış olacağım. Hepimiz bikini giyiyoruz!” diyor gulerek.
Sevgili Melek'ler, şimdi ise sizlere Berguzar Korel'in Elle Dergisi icin ver diği ozel ve hic bir yerde gormediğiniz pozlarını sunuyoruz.