naz elmas naz elmaz elmas resimleri nas haziran gecesi oyuncuları
Fatmagul'un Sucu Ne dizisinden sonra eski Turk filmlerini dizi yapmak moda oldu... 28 yıl once Mujde Ar'ın oynadığı İffet filmide dizi oluyormuş kızlar... Şimdi geciyorum haberin detaylarına

28 yıl aradan sonra tekrar cekilmeye karar verilen İffet dizisi icin başrol teklif edilen Fahriye Evcan tecavuz sahnesinden urktuğu icin teklifi geri cevirdi.

28 yıl aradan sonra tekrar cekilmeye karar verilen 'İffet' dizisinin başrol oyuncusu Haziran Gecesi, Doktorlar gibi dizilerdeki oyunculuğuyla tanınan Naz Elmas oldu.
İlk olarak Mujde Ar'ın oynadığı ve tecavuz sahnesiyle yıllarca konuşulan film, diziye cekilmeye karar verildiğinde ilk teklif Yaprak Dokumu'nun yıldızı Fahriye Evcen'e gitti. Ancak Evcen filmdeki tecavuz

tecavuz sahnesinin aynen cekileceğini oğrenince rolu geri cevirdi. Yeni rolu icin oldukca heyecanlı olan Elmas, başrol oyuncusu olarak ekranlara donecek

AHLAK BOZDUM
Senaryosunu Yavuz Turgul'un kaleme aldığı "İffet" filminde aşık olduğu genc tarafından tecavuze uğrayan kenar mahalle kızı İffet'in intikam alma oykusu konu ediliyor. Faruk Peker ve Mujde Ar'ın, 1982'de rol aldığı 'İffet' filmi icin Ar, "Turkiye'nin ahlakını cok bozdum. Cunku, oynadığım 80 filmin 60'ında benim ırzıma geciliyor. Bunların icinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker'le cektiğim cam sahnesiydi. Genclik benim cam sahnemle buyudu. Gel de bu genclikten hayır bekle..." demişti