Bir İnsan Kaynakları Masalı, İşte Zor İnsanlar, İyi Ki Farklıyız ve Zor İnsanlarla Zorlanmadan Baş Etmek kitaplarının yazarından yoneticilik yolculuğuna cıkanların “iyilik meleği” olmaya aday bir kitap...
Ozden Aslan, yonetim kitapları alanında iyi bir yazar. Bunun iki temel nedeni var: Oncelikle, eserlerinde doğrudan ders vermeye calışmıyor. Okur dersi kendisi cıkarıyor, bu cok guzel bir fırsat. İkinci nedense, Ozden Aslan’ın iyi bir lider ve oldukca deneyimli bir İK yoneticisi oluşu. O yuzden anlattıkları hep pratik ve gercek. Bu kitap, sadece yoneticilerin değil, iş hayatındaki herkesin ders cıkaracağı cok cok iyi bir calışma. Tek bir eksiği var kitabın: O da yazarın Turk oluşu. Kitap, “Dolores Steward yazdı” diye basılsaydı, fazlasıyla okunurdu emin olun.
Ahmet Şerif İzgoren
Uzun zamandır beklediğiniz gun geldi ve artık yonetici koltuğundasınız. Peki ya bundan sonrası? Bu surece hazır mısınız? Yonetici olmanın gerektirdiklerini tam olarak biliyor musunuz? Bunları yerine getirebilecek misiniz? Beklemediğiniz anlarda beklemediğiniz yerlerden gelecek soru ve sorunlarla baş edebilecek misiniz?
Kendisi de bir yonetici olan Ozden Aslan, yoneticilerin ve yonetici adaylarının doğru adımlar atmalarına ve yoneticilik temellerini sağlam inşa etmelerine yardımcı olmak uzere hazırladığı Eyvah, Yonetici Oldum! ile sadece bu soruları yanıtlamakla kalmıyor, aynı zamanda kendine has bir kurgu ve anlatım tarzı ile yoneticilere ve yonetici adaylarına roman tadında bir kılavuz kitap sunuyor.
Yayın Tarihi: 02.2015
ISBN: 9786055286613
Yayınevi: Elma
Sayfa Sayısı: 184
Aranabilir PDF + 4.22 MB
Yandex
Mediafire