Defne Joy Foster'ın olumunun ardından cok kısa bir zaman gecmesine karşın hala kafalardaki bazı sorular cevaplarını aramakta.Magazin dunyasından halen bircok kişinin Defnenin olumuyle girdiği şokun etkisiyle sarsılırken bir şok etkisi yapacak haberi sizlerle paylaşıyorum.İlk etapta Defne'nin astıma bağlı olarak gorulen solunum yetmezliği ve kalp krizi gibi etkenlerden olduğu acıklanmıştı.Fakat yapılan otopsinin ilk acıklamalarına gore Defne kesinlikle bu yuzden olmemiş..
Şimdi bir ay sonra acıklanması beklenen tam otopsi sonucu sabırsızlıkla beklene dursun kafalarda tekrar bir soru işareti oluşarak acaba Defne cinayetemi kurban gitti olayı gundeme geldi.
Sizlere haberle ilgili detay bilgilere geciyorum.

Haberturk gazetesinin haberine gore, Adli Tıp Kurumu, Defne Joy Foster'ın vucudundan aldığı doku, idrar ve kan ornekleriyle yaklaşık 1,5 ay surecek mikroskobik inceleme başlattı.
Ancak genc kadının yakınlarına ulaşan bilgilere gore, Defne'nin cesedinde yapılan ilk incelemede 'astım krizi'nin tetiklediği solunum yetmezliği ve kalp krizi bulgusuna rastlanamadı.
Adli Tıp Kurumu yetkilileri ise olum nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi icin laboratuar ortamında yapılan kapsamlı analizlerin tamamlanması gerektiğini vurguluyor.
Adli Tıp'ın bilimsel verilerle hareket ettiğini ve kesin sonuca ulaşmak icin elde edilen verilerin yetersiz olması durumunda daha da derinlemesine analiz yapılabileceğini kaydediyorlar.
Bircok bulgunun goz onunde bulundurulması ve tum analiz sonuclarını bir arada değerlendirilmesinin onemini belirten Adli Tıp yetkilileri, kapsamlı otopsi raporu tamamlanıncaya kadar bilgi verilmesinin doğru olmadığını ifade ettiler.