arefi arefin gazete sırrı arefin sırları cozuldu
Yetenek sizsiniz yarı final birincilerinden Aref ghafouri sergilediği showla binlerce insanı ekran başına kitleyerek merak icinde bırakmıştı.Ertesi gun ozellikle internette insanlar Aref'in bu gosterisi hakkında yorumlar yaparken bir taraftanda sırrını oğrenmeye calıştılar.Hemen hemen her ortamla Aref ve gosterisi hakkında herkesin bir yorumu oluyordu ve sonunda Aref Ghafouri'nin gosterisinin sırrı cozuldu nasılmı ?Bakın Aref herkesi hayrete duşuren bu gosteriyi nasıl sergilemiş

Aref'in bu muthiş gosteriyi yapmasını sağlayan, unlu sihirbaz Dick Zimmerman'a odul kazandıran bir aletti... 'Master Prediction' isimli bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek muthiş gosterilere imza atıyor. Cihaz aslında bircok profesyonel sihirbaz icin ucuz bile sayılabilir.

Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dokuluyor.

Yetenek Sizsiniz'in juri uyelerinden el ele tutuşmalarını istedi. Once Acun'dan gozlerini kapatıp kendini bir tatil beldesinde hayal etmesini rica etti. Acun'a kendini nerede hayal ettiğini sordu; Acun BARBADOS dedi...

Sonra Hulya Avşar'a gozlerini kapatıp kendini bir ucakta hayal etmesini istedi. Ucaktaki koltuk numarasının ne olduğunu sordu; Hulya Avşar 11 E yanıtını verdi.

Ali Taran'dan ise elinde ucak bileti olduğunu hayal edip, biletteki ucuş saatini soylemesini istedi. Ali Taran 14.42 dedi..

Ardından bir izleyiciye bir gazete verdi. Gazetenin bir sayfasını secip parcalamasını istedi. Gazete kucuk parcalara ayrılınca bir parca sectirdi. O parcadan da bir kelime tutmasını istedi.
Ardından gosterinin başından itibaren tavanda asılı olan kilitli kutuyu indirdi. Kutudan bir rulo kağıt cıkardı. Kağıdı actıkca studyodan şaşkınlık nidaları yukseldi. Kağıtta BARBADOS... 11 E...... 14.52.... yazıyordu. Ali Taran benimkini yanlış bildi dedi, o anda kağıdın devamını actı. Şoyle yazıyordu: UCAĞINIZ 10 DAKİKA ROTARLI KALKTI.... Yani 14.42'yi de bilmişti.

CD ŞOVU OLAYI BİTİRDİ

Sıra gazete kağıdında yazan yazıyı bilmeye kalmıştı. Aref, actığı kağıtta bu kelime icin KONUT tahmininde bulundu. Ancak izleyici doğru yanıt değil dedi. Bunun uzerine Aref, Acun'a yayının başında verdiği zarfı actırdı. Acun'un actığı zarftan bir CD cıktı.

Yanlış yaptığı taktirde bu CD'nin yayınlanacağını soylemişti. CD yayına verildiğinde studyodakiler ayağa fırlayıp alkışlamaya başladılar. Cunku o CD'de Aref diyordu ki: Bu CD'yi izlediğinize gore yanlış yapmışım demektir. Ne yapabilirim KADERİ değiştirebilir miyim? Onunde de yerde KADER yazıyordu. Bu kelime gazetede yazan kelimeydi.

Acun "Ben dunyanın hic bir yerinde boyle bir şey izlemedim" derken, Ali Taran Aref'in yeteneğinden urkmuştu. Hulya Avşar ise hala şaşkın şaşkın genc oğrenciyi izliyordu.

HABERTURK

Her ne olursa olsun yinede hala ben ve benim gibi bircok kişinin kafasında eminim ki soru işaretleri vardır ve cevabını bir turlu bulamadığı sorularla işin işinden cıkamıyordur...
Kimbilir belki de Aref başka bir dunyadan gelme olur mu olur vallahi