Bilindiği uzere sanat camiasında, evliliklerin omru kısa surup, boşanma ile sonuclanıyor. Tabi istisnaları saymasak şayet Melek'ler

Yine bir boşanma haberi ile magazin dunyasında iddialar yer alıyordu son zamanlarda. Bu iddialara gore; Gulben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanacağına yonelikti. Zira Gulben Ergen bu iddiaların asılsız olduğunu sergiledi. Bizde Meleklermekani.com olarak bu haberin detaylarını magazin ve Gulben Ergen takipcileri icin paylaşıyoruz

Onceki gun İstinye Park’ta telefonla konuşurken parmağında alyans olmayan Ergen, 5 dakika sonra alyanslı parmağıyla gazetecilere el salladı...
MERDİVENDE MUTLULUK POZU
Gulben Ergen onceki gun İstinye Park'ta Yuzuklerin Efendisi'nin 'yuzuk taşıyıcısı' Frodo Baggins'i kıskandıracak bir numara yaptı! Eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanacağı dedikoduları ayyuka cıkan Ergen, kahvaltı sonrası telefonla konuşurken parmağında alyansı olmadan goruntulendi. Durumu fark eden unlu sanatcı 5 dakika sonra gazetecilere parmağındaki alyansını gostererek el sallayıp mutluluk pozu verdi.
'COCUKLARIM VAR, COK MUTLUYUM'
Gazetecilere ayakustu sohbet eden Gulben Ergen, "Surekli ayrılık haberleri cıktığı icin psikolojik destek alıyor musunuz?" sorusuna şoyle cevap verdi: "Yok, almadım. Ben cocuk sahibiyim. Cocuklarım var ve mutluyum..." Ergen, gectiğimiz gunlerde yaptığı "Zamanı gelince konuşacağım" acıklaması hatırlatılınca da, "Bunları konuşmam, ozel şeyler. Ben mutluyum" dedi.
BOŞANMAYI ASKIYA ALDI
Gulben Ergen’in, avukatı Kezban Hatemi’ye verdiği boşanma dilekcesini geri aldığı iddia edildi. Eşi Mustafa Erdoğan’ın, “Evden tek cıkarsın. Cocuklar bende kalır” sozleri uzerine Ergen’in ayrılık kararını askıya aldığı soyleniyor.