tuğce kazaz din
Sık sık din değiştirmesi ile gundeme gelen manken Tuğce Kazaz ile ilgili internette dolaşan espriler var kızlar...Bazıları oldukca hoş

Tuğce Kazaz'ın Budizm aşkı, cay servisi yaptırılınca bitmişti. Gectiğimiz gunlerde 'Hizmetci değilim' diyen model, yeniden İslam dinine donmuştu.

Tuğce Kazaz, 2005'te evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis uğruna Hristiyanlığı secmiş, eşine boşanma davası acınca Budist olmaya karar vermişti. Şimdi yeniden din değiştiren Tuğce Kazaz icin internette din değiştirmesiyle ilgili geyikler donmeye başladı.

İşte o geyikler:
- Kazazizmim kurucusu.

- Tuğce Kazaz'ın kapı zili nasıl calar? Din-den don
- Bir an evvel Adnan hocamızla tanışır inşallah maşallah. Zira kendisi aşırı derecede sevimli bir şey.
- Dinler tarihi konusunda ihtisas yapmaya calışıyor olabilir kendisi. Neden bu kadar ters anlaşılıyor anlamıyorum.
- Dinin Evliya Celebi'si.
- Yerini sağlama almaya calışan kızcağız. Bence din konusunda korkuları fazla ve hangisinin gercek olduğunu secemiyor, bunun paniğinde. Vakit saat gelince sorulacak; 'e sen bizim iman edenler listemizde yoksun! neden?' denilecek diye aklını cıldırıyor olmalı ki teker teker deniyor.
- Nirvanaya vurdu vuracak.
- Light din arayan kimse.
- Budizmden sıkıldığında kendisini pastafaryanizme de bekleriz. Şaka bir yana herkesin dini kendine tabi. Ne kadar bize samimi gelmese de bu halleri, ne kadar bunları medya malzemesi yapmayıp kendi icinde yaşama şansı varken bunu tercih etmemişse de 1 sezonda iki din değiştirdiği icin uefa tarafından cezalandırılması gereken eski budist, yeni musluman.
- En cok dinleriyle gundeme gelen kişi.
- Bugun bizim dukkana gelip "yasin fiyatlarına uygun bir şey yaparsanız belki sizin dine gecebilirim" deyince patron bunu sopayla kovaladı. bi on dakika sonra baktım kafasında ufak şapkayla duvarın dibinde ağlıyor. ah tuğce... hic uslanmıycan.
- Ucan spagetti canavarı'ndan vahiy aldığını iddia edeceği gunler yakındır.
- Coktan secmeli sınavda kafası karışmış insan.
- Ne sıklıkla din değiştirdiği, hicbirimizi zerre ilgilendirmeyen kişi.
- Futbolda sergen yalcın neyse dinde de tuğce kazaz odur.
- Mutemadiyen din değiştiren manken.
- Kendisi hakkında pek bilgim yoktu, baktım, sevgiliye gore din değiştirdiğini duşundum bir an.
- Podyumdan alışkanlık olacak, eşya değiştirir gibi din değiştiren kadın.
- Uğraşacağına bağımsız din kursa ya.