unlulerin hamilelik anıları
Her kadının yaşamak istediği hamilelik duygusunu yaşayan unlulerimiz bakalım hamilelik ile ilgili neler soylemişler

Kadının hayata başka bir pencereden bakmasını sağlayan hamilelik, heyecan verici ve anlatması guc bir histir... Bebeğim ve Biz dergisinin hazırladığı 'Hamilesiniz' eki, unlu annelerin bu guzel ve ozel yolculukta yaşadıklarını sayfalarına taşıdı...

AYŞE KUCUROĞLU (İşkadını)
EN GUZEL VE OZEL DONEMDİ EN GUZEL VE OZEL DONEMDİ
En sevdiğim şey, doktordan sonra Tabak'ta oğle yemeği ziyafetiydi. Hamileliğimde Bebek sahilinde uzun yuruyuşler vazgecilmezimdir. Bu donemde vitrinleri dolaşmak, sadece kocam ve cocuklar icin alışveriş yapmak cok eğlenceli oluyor. En guzeli de, kalori hesapsız gunler olduğu icin kendimi sıkmadan yemek yiyebiliyorum.

ZEYNEP KASIMLIOĞLU (Sunucu)
HİC BİTMESİN İSTEDİM
Hic bitmesin istediğim bir zamandı. Hem icinizde olsun, hem bir an once doğsun istiyorsunuz. Geceleri sabahlara kadar bebeklerle konuştuğumu hatırlıyorum. Bir de butun cocuklarıma hamile olduğumu; testlere gerek kalmadan hissettiğimi... Sonra ilk aylarda, ozellikle Zeynep Dila'ya hamile olduğumda, nazar değer diye herkesten gizlediğimi...

EBRU ŞALLI TAN (Sunucu)
BENZERSİZ BİR DUYGU
Hamilelikte en cok bebeğimin hareketlerini hissetmeyi sevdim. Cok guzel ve eşi benzeri olmayan bir duygu...

GONCAGUL SUNAR (Oyuncu)
BOLCA UYKU DEPOLADIM
Hamileliğim cok rahat ve tembel gecti. Dokuz ay tatildeymişim gibi yaşadım diyebilirim. Bebek olduktan sonra izlemem zor olur diye bol bol film izledim. Sokakta, parkta, deniz kenarında elimi kolumu sallayarak, karnımı şişire şişire uzun uzun yuruyuşler en sevdiğim şeydi. Uykusuz kalacağım gunler icin uyku depoladım.