İbrahim Tatlıses, uzun yıllardır dansoz Dimem'le birlikte calışıyordu, ta ki Didem bikinili goruntulenene kadar... Bikinili goruntulerinden sonra https://www.meleklermekani.com/magazin/195076-ibrahim-tatlises-oryantal-didemi-isten-kovdu.html İşten cıkarıldığını basından duyan dansoz Didem, 2. sayfa programında, İbrahim Tatlıses ile ilgili carpıcı acıklamalarda bulundu Melek'lerim.
Hurriyet Kelebek ekinde ki o haberi, bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler.

İbrahim Tatlıses'in 6 yıl calıştıktan sonra yollarını ayırdığı dansoz Didem,'2. Sayfa' programında carpıcı acıklamalar yaptı.
Didem "İbrahim Tatlıses'in benimle yolunu ayırdığını basından oğrendim. İbrahim Tatlıses'den ayrıldığım icin uzgunum, ama boyle olması gerekiyormuş. İbrahim Bey'i tedavi gorduğu Maltepe'deki fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde ziyaret ettiğimde ayrılacağımızı bilmiyordum. Ziyaretim sırasında cok iyiydi. Sol ayağına masaj bile yapmıştım" dedi.
Didem "İbrahim Tatlıses, Bodrum'da cekilen bikinili fotoğraflarınız yuzunden sizden ayrılmış olabilir mi?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Sanmıyorum oyle olduğunu. Ama birlikte calıştığımız sure icinde bu tip şeylere hep cok dikkat etmemi isterdi." Zor bir hayattan geldiğini de sozlerine ekleyen Didem "Sahneye 11 yaşında cıktım. Bu yuzden ilkokulu 4. sınıfta terk ettim. Aileme bakmak zorundaydım. Jandarmalar dans ettiğim yer basardı. Yakalanmamak icin komurluğe kacardım. Jandarmalar gidene kadar komurlukte farelerin icinde beklerdim. Ama kendimi hep korudum. Bir gun taksiyle eve giderken beni hep en onden izleyen bir adam arabayla yolumu kesip 'Benim olacaksın' dedi. Kafama silahı dayadı. 'Senin olacağıma olurum daha iyi' deyince tetiği cekti. Kendimi yere attım. Kurşun taksi şoforunu yaraladı. Adamı cezaevine attılar. Ben de olaya sebebiyet verdiğim iddiasıyla 3 gun iceride yattım. 16 yaşındaydım. 17'sinde İbrahim Tatlıses'le tanıştım. Hayatımın akışı o an değişti" dedi.