beni unutma tuba unsal beni unutma filmi
tuba unsal, beni unutma, filmi, sinema, yeni film, 2011 filmi, konusu, resimleri, haberleri burada arkadaşlar

Tuba Unsal "Beni Unutma" adlı filmi ile sinema severlerin karşısına cıkmaya hazırlanıyor Merlek'lerim. Filmi merakla bekliyor ve başarılar diliyoruz.

Buyrun detaylı bilgiler Melek'ler;

Şu sıralar “Tovbeler Tovbesi” dizisiyle seyirci karşısına cıkan Tuba Unsal, “Beni Unutma” filmiyle de beyazperdede boy gostermeye hazırlanıyor. Unlu oyuncuyu cekimlerin bitmesine iki gun kala sette ziyaret ettik, yeni filmini ve minik kızı Sare’yi konuştuk.

“Beni Unutma”nın cekimleri iki gun sonra bitecek. Nasıl gecti sette gunleriniz?

- Cok guzel bir tecrube oldu. Yapım şirketinden oyunculara kadar herkes, birlikte calışmayı cok istediğim isimlerdi. O yuzden benim icin her şey cok guzel gecti. Gozumuz buğulu buğulu cekimlerin sonuna geldik...

Siz hangi karakteri canlandırıyorsunuz?

- Ebru’yu oynuyorum. Guzel ve alımlı, girdiği her ortamda dikkati uzerine ceken ve kendine cok guvenen bir kız. Sinan tarafından terk edilince, daha once fark etmediği yonlerini fark ediyor, ne kadar kırılgan olduğu ortaya cıkıyor. Aşk acısını bir turlu atlatamıyor, hayatı tepetaklak oluyor. Sonra da Mert’le nişanlanıyor.

Filmde bir aşk ucgeni var o zaman...

- Aslında aşk dortgeni var...

HAVALI DEĞİLİM

Canlandırdığınız karakterin size benzeyen yonleri var mı?

- Ben Ebru gibi bir kız değilim. Havalı değilim bir kere, girdiğim ortamlarda dikkat cekmem. (Guluyor) Onun aşka duyduğu bağlılık da benimkiyle paralel değil. Reddedilmek onu cok etkiliyor. Ben mevzunun o kadar uzerinde durmam.

“Tovbeler Tovbesi” dizisine de devam ediyorsunuz. Onun cekimleri nasıl gidiyor?

- Gayet iyi. Reytinglerimiz de cok iyi. Hayatımda ilk defa bir diziden cok iyi geri donuşler aldım. Bu kadar eğlenceli bir projenin icinde olmak cok hoşuma gidiyor.

Bir yanda dizi, diğer yanda film. Tatil planı yapamadınız bu sene galiba...

- Evet ama keyfim yerinde, cunku iki tane cok guzel projede yer alıyorum. Severek calıştığım zaman tatil yapmama gerek kalmıyor. Calıştığım icin kendimi daha şanslı hissediyorum.

“KİMSE DOKUNMASIN” DEMEM

Kızınız Sare’ye yeterince vakit ayırabiliyor musunuz bu tempoda?

- Bu konuda cok şanslıyım. Calışmayan anneler kadar zaman ayırabiliyorum kızıma. Cunku set zamanlarında da benimle. Bir yandan onun her anını dolu dolu yaşamak, diğer yandan yoğun bir şekilde calışmak guzel bir kombinasyon oldu. Oyunculuğun, cocuk buyutmek icin cok iyi bir meslek olduğunu anladım.

Zor olmuyor mu peki sette cocuk bakmak?

- Tabii ki zor ama Sare hic sıkıntı cektirmedi.

Kac aylık oldu?

- 7 aylık. Cok tatlı! Evin icinde kucuk kanatlı bir melek var diyorum. Hic sıkıntısını cekmedim. Kız cocukları babaya duşkun olur derler ama bizim aramızda cok guclu bir bağ var. Gozunu actığı zaman gulmeye başlıyor bana. Cocuk buyutme yontemlerimin de doğru olduğunu duşunuyorum. Ben cocuğumu 50 kişinin arasında buyutuyorum. Setlerde 50 pozitif insan seviyor onu. Sare sete geldiğinde herkes cıldırıyor. Ben de “Aman kimse dokunmasın” demiyorum.

BABASININ KOPYASI

Sare’nin babasıyla arası nasıl?

- Cok iyi! Tip olarak da babasının kopyası zaten.

Kızınızla ilgili gelecek planları yapmaya başladınız mı?

- Ben planlı yaşayan biri değilim. “Şoyle yapsam iyi olur, boyle yapsam iyi olur” diyorum ama planlarımın hatları cok keskin değil. Sare icin de her şeyi hayat gosterecek, ben oyle proje cocuk buyutmeyeceğim. “Şu saatte Fransızca dersi alacak, bu saatte baleye gidecek” diyenlerden olmayacağım. Sadece iyi ahlÂklı, temiz bir cocuk yetiştirmek istiyorum.

İkinci cocuğu duşunuyor musunuz?

- Şu an icin sadece Sare, “Beni Unutma” filmi ve “Tovbeler Tovbesi” dizisi var hayatımda. Bir de yakında internet sitem olacak, www.tubaunsal.org.

KUS OLDUĞUM KİMSE YOK

Neyi asla affetmezsiniz?

- Ben galiba her şeyi affedebilirim. Cok unutkanım zaten. Oyle bir kara listem de yok. Şimdi kus olduğum biri var mı diye duşunuyorum, yok mesela. Zamanla affetmişim hepsini. Affetmediklerimi de şimdi buradan affediyorum.

Peki asla kabul edemeyeceğiniz neler var?

- “Şunu asla kabul etmem, bunu asla kabul etmem...” Boş laflar bunlar. O kadar kırılgan bir yapıya sahibiz ki, bazen sinirlenip olaylara farklı anlamlar yukleyebiliyoruz.

Yaşadığınız durumlara kaderci mi yaklaşırsınız, yoksa mantığınız mı on plandadır?

- Kaderci bakarım, mantığım asla on planda değildir. O yuzden de cok yanıldığım olmuştur. Mantıklı duşunsem yapmayacağım şeyleri maalesef yapıyorum.