Varmısın Yokmusun yarışması ile tanıdığımız Survivor yarışması ile ekranlarda gormeye alıştığımız Hakan Hatipoğlu-Gizem Akın ciftinin romantik aşk hikayesi ve resimleri sizlerle melekler
“Var mısın Yok musun” yarışmasında tanıştılar, “Survivor” adasında evlenmeye karar verdiler. Nikah defterine imzalar ise gecen ay atıldı. Hakan Hatipoğlu-Gizem Akın cifti şu sıralar Bodrum’da balayında... Ama duğun oncesi Olala Magazine dergisiyle buluştular ve kameralar onunde filizlenen bu romantik aşkın hikayesini anlattılar.

“Var mısın Yok musun”da altı ay boyunca yan yanaydılar. Bu surecte aralarında sağlam bir dostluk kuruldu. Ayrılık zamanı gelip cattığında ise durumda bir gariplik olduğunu fark ettiler. Olması gerekenden cok daha uzgunduler. Bu uzuntunun tek nedeni yarışmanın bitmesi olamazdı.
O gunleri hatırlayıp da “Bu kadar uzulmem normal değildi, sebebi Gizem’in yanından ayrılacak olmammış, o an anladım” derken Hakan’ın hÂl gozleri parlıyor.
Cift, ilişkilerinin başlamasından kısa sure sonra gelen “Survivor” teklifine de birlikte yine macera dolu bir yola cıkacakları icin “evet” demiş. Hakan’ın kameraların cekmediği bir anda tamamen spontane gelişen “evlenme teklifi”yle de hayatlarını birleştirmeye karar vermişler.

GENCLER BİZİ ORNEK ALIYOR
Sosyal paylaşım sitelerinde binlerce fanı bulunan Hatipoğlu ve Akın, bu ilgiden cok memnun. “Genc kesim bizi kendine ornek alıyor, Gizem’in tarzını ve benim yaptıklarımı cok yakından takip ediyorlar. Bu da ister istemez omuzlarımıza bir sorumluluk yukluyor. Bunun icin, attığımız her adıma, yaptıklarımıza dikkat ediyoruz” diyor Hatipoğlu...
Birlikte yapmaktan en cok zevk aldıkları şeyse tatil... Akın, ortak zevkleri sorulunca şu yanıtı veriyor: “ıkimiz de tatil yapmaya bayılıyoruz, cunku yaz mevsimini seviyoruz. Ayrıca bizi yakından takip edenler bilirler, fotoğraf cekmekten vazgecemeyiz. Hakan’la bu konuda cok iyi anlaşıyoruz. Genelde erkekler pek sevmez ama ben bu konuda şanslıyım. Asansorde sekizinci kata cıkana kadar sekiz kare fotoğraf cekiyoruz, diyebilirim. Cocuklarımıza gostereceğimiz zengin bir arşivimiz var.”

DOĞMAMIŞ COCUĞA VİDEO CEKTİLER
Gizem ve Hakan ile vakit gecirdiğinizde susup oturma gibi bir şansınız yok. Enerjileri ve verdikleri elektrik o kadar fazla ki insanın ici acılıyor. Bu guzel ciftin cocukları ne kadar şanslı olacak diye duşunurken konu tam da oraya geliyor:
“Cocuğumuz icin bir video bile cektik Panama’da. Ona videoda ben babanım, bu da annen diye ozel bir şeyler anlattık. Annesi ve babasının oradayken nasıl olduğunu gorsun, o havayı o da bilsin istedik.”

TELEVİZYONDAN KOPAMIYORLAR
Yarışmadan once Gizem’e “Ne olursa olsun son ikiye senin kutunla gideceğim” demiştim ve buyuk odul de onun kutusundaydı. Bu bile bizim hikayemizde bir işaretti benim icin” diyor Hakan Hatipoğlu. Katıldığı yarışmalardan sonra ekrandan kopmayan ve televizyonda kariyer yapmayı secen Hatipoğlu, şimdilerde “Behzat C.” dizisinde oynuyor ve bir spor programı sunuyor. Bilgi Universitesi’nden bu yıl mezun olan Akın da aynı şekilde icine sinecek bir proje olduğunda şansını televizyonda denemek niyetinde...