Defne joyfoster'in olmeden once Twitter'da yazdığı son yazılar bunlar.Sanki hissetmiş gibi biraz biraz azrail yoklamış defne'yi..Ben okurken kendimi tuhaf hissettim.Yani bunu okuyupta kotu olmamak elde değil zaten.Yazacak cok şey var belki ama sozun bittiği yer,insanın soyleyecek birşey bulamamasından sonra başlar.Benim de daha fazla soyleyecek fazla birşeyim yok...

Defne Joy Foster, olmeden once Twitter'ından şunları yazdı:
AŞK...kimsenin yaninda uzun sure kalmayan bi .rospu gibi...
Hayir bisey diil trafikte olecez ya kalpten ya sitiiresten

Tek bildigim mac kalbimle beynimin oynadiği...goller diil galiba pozizyonlar onemli
Uyumayan sehrin uyuyan akillarina ask ufleyesim var.. Belki kalbe ulasir diye yine umidim hep umidim....
Calisiyorum calisiyorum ve fakat yinede dans edemiyorum.nasii olcak bilmiyorum

Kısın geldigini zanederken acan guneşten daha guzel pek cok şey var Amaa bugunun birincisi guneşti
Tatilde hicbiseyi takip etmiyor ya insan cok keyifli oluyo.İstanbul lisanını yakalayamamakda oyle. Ramız dayı ezel kıvanc noluyo yahu
Fethiye'de tekne sefası yapanlar aksamda sallaniyolar. Dunya donuyor ben donuyorum

Koprude hep trafiik hep trafiiiik.bu ne canım.bence artık herkes kendi yakasında kalsın.cozelim bu işi.
Doğduğu gun olen insanlar muhtemel sıkıntıdan oluyolar

Bugun benim dogumgunum.hem yasliyim hem şaşkınım.genclimi heyecanlarımı hayallerimi hediye paketiyle bana geri verirlerse cok kıyak olur
Yarın dogumgunum

sonbaharda dogunca hayat ayrı bir melankoli
Bu havaların katil ruhunu ozlemisim.ya kendime kiyicam ya kiyamadigima...
hadi gel kurtar beni.