Olum genc yaşlı dinlemiyor...Genc yaşta geride ufacık bebeğini bırakarak hayata veda eden Defne herkesi uzuntuye boğdu...Genc oyuncunun arkasından unluler sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yorumlarda bulnumuşlar...
İşte unlulerin Defne'nin ardından yazdıkları...

Defne Joy Foster, Caddebostan'da bir arkadaşına ait evde olu bulundu. Unlu sunucunun ani olumu sanat camiasını şoka soktu. İşte Defne Joy'un ardından yazılan Twitter yorumları...
Demet Akalın:
Geride bıraktığım tum kalbini kırdığım insanlardan ozur diliyorum... İyi değilim gercekten sarsıldım. Hayata bu kadar bağlı insanların olumu bende hoş olmayan bir ruh hali yapiyor... Defne'nin mekanı cennet olsun demeye elllerim titriyor. Uzgunum.
Ece Erken:
Ne kadar acı... Bu genc yaşta olumler... Allah ailesine sabır versin... Hayat ne kadar basit aslında... Ansızınn gidiyorsun.
Seren Serengil:
Herşey ne kadar boş. İşte hala herkes birbiriyle uğraşıyor, birbirinin kotuşuğunu istiyor.
Petek Dincoz:
33 yaşında etrafına neşe sacan Defne'nin olum haberine inanamıyorum. Cok uzuldum
Pınar Altuğ:
Nasil yaaaa? Haberle uykumdan zipladim! Cok ama cok uzgunum: Oğlu cok kucuk.
Ebru Şallı:
Defne mi yok ya olamaz nereden cıktı, bu kotu bir şaka mı bu? Kalbi yureği cok guzeldi! Toprağı bol olsun: Hala inanamıyorum saşkınım! Cok erken coook. Ardında bir bebek aile bıraktı! Zamansız yolculuk...
Mesut Yar:
Gunaydın(!) Defne Joy olmuş. Hakikaten uzuldum. Sıkı bir dost, zararsız bir insandı. Nur icinde yatsın..
Dilara Gonder:
Defne Joy Foster haberinin şoku icindeyim. Her olum zamansızdır ama bebeği daha cok ufaktı. Daha yapacak cok şeyi vardı. Tokat gibi oldu.
Ebru Polat:
Sabah sabah moralimiz cok bozuk. Oooffff offffff.. Cok uzduler haftalardır Defne'yi.. Mekanı cennet olsun, bebeğine uzun omur versin Rabbim. Bir varmış bir yokmuş bu hayat.. Masal dunyasında yaşıyoruz.
Armağan Cağlayan:
Birisi şaka desin lutfen!!!
Gizem Ozdilli:
Cok uzuldum cok. Bu nasıl bir kader genc anne...
Nedim Saban:
Hani sabahlar neşeli başlayacaktı? Bu bir şaka olmalı!
Rahşan Gulşan:
Acun'un da en kucuk bir bilgisi yok neden olduğuna dair. O surekli "bebeği bir yaşındaydı" deyip duruyor kontrolsuzce...
Reyhan Karaca:
Bebeciği vardı,dunya guzeli bir annesi vardı.Allah anacığına sabır versin.cok severdim cok ozeldi benim icin cok.