Bir dargın bir barışık aşıklar Demet Akalın ve Onder Bekensir'in araları yine acılmış melekler...Bakalım bu seferin ayrılığın sebebi ne...
Demet Akalın’la Onder Bekensir’in arası yeniden acıldı. Sebep bu kez Bekensir’in adının başka bir kadınla aşk dedikodusuna karışması.
ONDER Bekensir’in, Ceşme’de Figen Erenel’le (Doğusoy) objektife takılması, Demet Akalın’ı cılgına cevirdi. Twitter’daki sayfasına “Hayatta hic yanılmadım şu hislerimde. Teyzem diye giderler, karı koynundan cıkarlar, pes! Bu Zeki Bar’da calan muzisyen arkadaşlar var Allah’tan. Yoksa uydurma haber deyip gececekti. Allah’ım ne buyuksun. Yılın en amator capkın odulu kime gidiyor bakalım” yazan şarkıcı, aynı site uzerinden Bekensir’e de “Oradan zahmet edip cıkma sakın, eşyaların copte” mesajını attı. Bekensir ise ihanet iddiası hakkında yazılı bir acıklama yaptı: “Basında cıkan haberlere cevap vermek dahi istemiyorum. Benim Ceşme’ye, bunyemizdeki mekÂnlara gelmemdeki sıkıntının da ne olduğunu anlamış değilim.” Ote yandan Onder Bekensir’le ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Konuşulanlara gore Onder Bekensir aslında Figen Erenel’le değil, ona cok benzeyen kardeşi Sinem Erenel’le (Orhon) birlikte.