Hic de Alışmadığım Huzunlu Bir Ses Telefonun Oteki Ucunda… "Cok Uzgunum Sunacığım!" Diyor..
Kendisini anlayan bir dosta, Arkadaşa, meslektaşına sarılırcasına "Soylediğim her şeyi yazabilirsin!" deyip, onu uzen, inciten, işsiz kalmasına neden olan olayı anlatıveriyor hicbir detayı atlamadan.
işte 'AYŞENUR YAZICI' yorumsuz anlattıkları;
GULBEN ERGEN'iN PROGRAM iSMiNi BiLE BEN KOYDUM!
Sunacığım nasıl oldu anlamadım. Gulben Ergen’le TRT'ye program yapması konusunda konuşuyorduk. Bulduğu program ismini benimle paylaştı. ‘ Her Şey Kadınlar icin’ diye bir isim bulmuştu. Ben de bu ismin iyi olmadığını Programın isminin GULBEN olmasının daha iyi olacağını soyledim. Cok sevindi.
Aman birde ne goreyim. Bana TRT'den bir acıklama Ayşenur Hanım maalesef Programınızı bitiriyoruz. Yerinize 'Gulben Ergen' başlayacak.demezler mi?
iyi de nasıl olur bu dedim. Sunacığım biliyorsun her sabah TRT'de SUTLU KAHVE programım 21 sharelere cıkan Başarlı bir program.
Hayır anlamadığım GULBEN ERGEN TRT'te ye program yapacaksa yapsın, gozu olanın gozu cıksın. Benim program saatime goz diktiyse, beni de başka bir saate kaydırsalardı.
Ama gorduğun gibi Cuma son ve ben işsiz kalacağım.
GULBEN ERGEN'i BULENT ARıNC’A ŞiKAYET ETMiŞLER
Yaşadığım bu durum hic etik değildi. Nasıl oldu, kim tarafından yazıldı bilmiyorum ama TRT'de bana yapılan bu haksızlığı Bulent Arınc’a mektup yazarak bildirmişler. Cok uzgunum. Ben ''Gulben ergen 'in beni işimden etmesindeki nedeni gercekten anlayamadım. Ustelik program ismini ben bulmuşken.