Haydar Dumen'i tanımayan yoktur.Cinsellik uzerine yazdığı yazılar ve yaptığı acıklamalarla bilinen Dumen,Haberturk'un sevilen programı 'Yok Daha Neler'e konuk oldu.Bayanların bu yaşta bile ona olan ilgisini anlayamadığını ve buna bir turlu anlam veremediğini belitti.

Saba Tumer, Ayşe Ozyılmazel ve Oya Germen'in birlikte sunduğu 'Yok Daha Neler' halkın cok sevdiği bir isim olan Dr. Haydar Dumen'i ağırladı. Sokağın sempatisinin farkında olduğunu beliten Dumen, 'Benim şaşılacak kadar sokak sempatim var. Boyle şey olamaz. Bazılarının bana negatif olmasını beklerim, uğraştığım konu bakımından. Kesinlikle değil. Arabalar gidiyor, karşıdan gelen araba 'dat dat dat'... Yandan biri geciyor, yavaşlamış duruyor, ilerliyor falan. Bir de bakıyorsun cep telefonunu almış benim fotoğrafımı cekiyor. Bir yere giriyorsun onlarca kadını, kızı, erkeği fotoğraf fotoğraf...' şeklinde konuştu.

Ayşe Ozyılmazel'in "Kadınlardan genel olarak ilgi var mı, başka turlu soruyorum?" şeklindeki imalı sorusunu 'Onu cok gecmişte gorduk ama şimdi gorulen ilgileri ben yorumlayamıyorum. Oyle de boyle mi, boyle de oyle mi onu bilemem... 77 yaşa gelince insan babalık ilgisi mi diyor' şeklinde cevapladı.