Oyle Bir Gecer Zamanki dizisinin Caroline rolunu canlandıran Wilma Elles,Turkiye kendisine olan ilgiyi ''Turkiye'de Bana Tapıyolar'' diyerek acıkladı.Sizlerin ne soyleyeceğini biraz tahmin eder gibiyimBakalım bayan kendini beğenmiş daha neler demiş

Turkiye'de yayınlanan "Oyle Bir Gecer Zaman Ki" adlı dizide "Carolin" rolunu canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles, kendisinin Turkiye'de cok beğenildiğini soyledi.

Guzel yıldız, Alman "Kolner Express" gazetesine yaptığı acıklamada, Turkiye'deki genc kızların kendisi gibi olmak istediğini belirterek, "Dizide arka planda oynamama rağmen burada bana tapıyorlar" ifadesini kullandı.

Gazetenin haberinde, Alman oyuncunun, sokağa cıktığında bir cok hayranı tarafından hediyelere boğulduğu, imza almak isteyenlerin birbiriyle yarıştığı, hatta dizideki rolune kızan bazı muhafazakar yaşlı izleyicilerin bile, kendisiyle tanışıp konuştuktan sonra Elles'i cok sevdiği belirtildi.

Koln kentinde 8 ay oncesine kadar kucuk bir evde yaşayan Alman oyuncunun, bugun İstanbul'da luks bir dairede oturduğuna işaret edilen haberde, Elles'in, "Şansım varmış. Tam doğru zamanda doğru yerdeydim. Bir Turk yonetmen ile kısa metrajlı film cekmiştik. O bana Turkiye'de calışmamı tavsiye etti" dediği belirtildi.

Almanya'nın tanınmış film yıldızı Til Schweiger'i Erkan Petekkaya ile kıyaslayan Elles, "Herşey yerli yerine oturdu. Aynen bir yap-boz gibi. Turkiye'nin Til Schweiger'i olan Erkan gibi de super bir partnerim var" ifadesini kullandı.

Gazetenin haberinde ayrıca, Elles'in Almanya'da "Tatort" adı verilen ve en fazla izlenen polisiye dizide yardımcı rollerde oynamış olduğu hatırlatıldı.

"Oyle Bir Gecer Zaman Ki" dizisinin yaklaşık 20 milyon kişi tarafından izlendiğine dikkati ceken haberde, bu dizinin Almanya'da en cok izlenen programlar arasında yer alan "Wetten Dass..?'dan" (Bahse var mısın?) bile daha fazla izlendiği kaydedildi.