Somali'de ki durum hepimizin malumu melekler..Bu acı insanlık dramı icin ulkemizin her koşesinden yardım faaliyetleri surerken unluler cephesinde de yardım hareketliliği var.
Hulya Avşar da bu seferberliğin icine girerek Somali'ye gonderilmek uzere 2000 kişilik erzak hazırlattı.
Birbiri ardına yardım kampanyaları duzenlenirken, Hulya Avşar da aclığın pencesindeki Somali halkı icin kolları sıvadı. 2 bin kişilik yardım paketi hazırlatan unlu sanatcının, bunları pazartesi gunu Turkiye’den hareket edecek bir gemiyle Somali’ye gondereceği oğrenildi. Avşar, onumuzdeki gunlerde de Eyup Sultan’da 2 bin kişilik iftar yemeği verecek.
11 milyon toplandı
Onceki akşam Samanyolu TV’de de “İnsanlık Olmedi” kampanyası kapsamında bir yardım programı yayınlandı. Yayına katılan Hakan Şukur, Ali Ağaoğlu, Pascal Nouma, Muslum Gurses, Seda Sayan, Alişan, Vatan Şaşmaz gibi unlu isimler, hem maddi yardımlarıyla kampanyaya destek verdi hem de studyoda bağış icin arayanların telefonlarını cevapladı. Gecede toplanan bağış miktarının 11 milyonu aştığı acıklandı.