seda sayan,lerzan mutlu, suclama, kim yapmış, hakkında bilgi, resimleri buradan bulabilirsiniz[h=2]

Anlamıyorum bu unlulerim işini ben.. Bakalım habere..

Lerzan Mutlu Alt Ust Muhabbetler'de actı ağzını yumdu gozunu...
[/h]
Alt Ust Muhabbetler'in bu haftaki konuğu programlarıyla adından cok soz ettiren ve konuk olarak ekranlarda pek gorunmeyen Lerzan Mutlu idi. Esin Ovet cok merak edilen konuları sordu, Lerzan Mutlu acık yureklilikle cevapladı.

"BENİ İŞİMDEN ETTİ"
Seda Sayan ile aralarındaki sorunun ic yuzunu anlatan Lerzan Mutlu, başlarda nedenini bilmediği şekilde desteklendiğini ve neler olduğunu anlamasına bir gazeteci buyuğunun neden olduğunu soyledi.

"UYARILDIM"
Gazeteci bir dostu tarafından; "Bu tuzağa sakın duşme! Sanat camiasında bazı insanlar, yerlerine oturacak insanların onunu kesmek icin yanlarına alırlar " şeklinde uyarıldığını belirten Mutlu, bir sure sonra gercekleştiğini soyledi.

"İŞİNDEN EDİP GOBEK ATANA İNSAN DEMEM"
Show TV'de program yapmaya başladığında Seda Sayan'ın genel mudurlerini arayıp kendisini işinden ettiğini anlatan Mutlu ağır konuştu: "Birinin ekmeğiyle oynayıp, sabahleyin programa cıkıp gobek atabiliyorsanız; ben sizin insanlığınızdan şuphe ederim. "

İLGİNC MESAJ
Lerzan Mutlu Seda Sayan'la ilişkisini anlatırken, Seda Sayan'dan yeni ayrıldığı bilinen Atilla Altay, Alt Ust Muhabbetler programına, "Lerzan Mutlu'nun programlarını takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye mesaj gonderdi. (Haberturk)