hadise, haberleri, konserleri, vergi mukkelefi, hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar.

Eurovision sonrası Turkiye'de bir cok iş alan Hadise ilk iş olarak kendini vergi mukellefi yaptı melekler

Unlu şarkıcı son gunlerde basında cıkan vergi kacırdığı haberlerine isyan etti. Milliyet gazetesi'nin haberine gore hakkında haber yapan ve surekli suclamalarına maruz kaldığı Erol Kose’ye yuklu bir tazminat davası acmaya hazırlanan Hadise, hafta başında, avukatı, muhasebeci ve menajeri olan ablası Hulya Acıkgoz ve organizator Haluk Şenturk ile birlikte vergi kacırdığı iddiası uzerine basın toplantısı yapacak.

2009 Yılında Moskova'da duzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında Turkiye'yi başarı ile temsil eden ve 4. olan Hadise yarışma sonrası profesyonel hayatına Turkiye'den gelen bircok konser teklifinden dolayı, "Ben de bir Turk evladıyım, kazandığımızdan devlete vergi vermek durumundayım" dedi. Goztepe Vergi Dairesine 006 047 4432 nolu ilk vergi kaydını yaptıran Hadise Serbest Meslek sahibi olarak Turkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı Vergi Dairesi Mukellefleri arasında yer alıyor.

Hadise'nin o donem yaptığı calışmalardan dolayı hatta devlete yatırdığı vergilerden dolayı KDV alacaklısı bile olduğu biliniyor.

Hadise o donem yaptığı acılklamada, "Ben bir Turk kızıyım ama aynı zamanda Belcika vatandaşıyım orada da işlerim var ve orada da vergi mukellefiyim, ama işlerimin coğu burada o nedenle devletime vergimi odemek zorundayım ve bu sebeblede tabiki her Turk vatandaşı gibi bende vergi mukellefiyim" diyerek acıklama yapmıştı.
Dun ise medya'da cıkan haberlere oldukca uzulen ve sinirlenn Hadise haksızlığa uğradığını soyleyerek kendisi icin karalama kampanyası yapanlar ile Turk Adaleti onunde hesaplaşacağını bildirdi.
Hadise, yaptığı son acıklamada ise, "Turkiye de kazandığımı Turkiye de vergi olarak veriyorum. Yeni vergi dairem de Şişli'dir" dedi.

Erol Kose ise twitter sayfasından Hadise’nin Belcika’ya vergi odediğini iddia ederek “Hadise Belcika’ya don kampanyası” başlattı. Bunun uzerine Hadise hayranları da, “Erol Kose’yi kınıyoruz” kampanyası başlattı.