mehmet ali erbil, haberleri, hastalığı, nedeni, resimleri, hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar.

Cok nadir gorulen “kacış sendromu” adlı hastalığa yakalanan Mehmet Ali Erbil, gectiğimiz gunlerde hastaneye yattı melekler

28 gunde bir hastaneye gidip ilac aldığını soyleyen unlu şovmen, hastalığa nasıl yakalandığını İzzet Capa’ya verdiği roportajda anlattı:
“Hastalığımın adı kacış sendromu. Damarlarımdan su kacıyor. Hastalığın nedeni de bana gore cok enteresan. O donemde ben cok calışıyordum. Hastalığımdan iki gun once bir gece kulubune gittik, oturduğum yere kopek pisliği koymuşlar. Kimin aklına gelebilir ki, luks bir gece kulubunde oturduğun yerden pislik bulaşacak ustune! Aklıma bile gelmedi ne olduğu. Elimi surdum, sonra kokladım bir de. İki gun sonra hastalandım. O donem ANS Studyoları’nda yapıyordum programı. Zaten orası gecekondu gibiydi, sonradan bina cıkılmış. Oraya duş yaptırmıştım. Akan su pis ve kokuluydu. Orada duş alıyordum. Her seferinde de soyluyordum ‘Lağım suyu bu, lağım karışıyor’ diye. Cunku oyle kokuyordu. Hastalandığımda bu da aklıma geldi.”

Erbil, goruntusunun yıllardır değişmemesinin nedenini alkol kullanmamasına bağladı: “Tek avantajım şu; hic alkol kullanmıyorum. Kimse bilmez bunu. O kadar cok istiyorum ki icmek. Doktor da diyor ki ‘Yemekte bir kadeh ic, cok yararlı!’ Ama bir kadeh bile icemiyorum. 44 yaşında ilk sigarayı ağzıma aldım, sonra da sigaraya başladım.”