ebru destan mete okay haberleri ebru destan mete okay evlendi resimleri hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar.

https://www.meleklermekani.com/magazin/197814-ebru-destan-mete-oktay.html ın 1.5 ay once evlendiğini biliyorunuzdur melekler

Mete Okay sessizliğini bozdu melekler. Ailesi Hakkında Cıkan haberlerin asılsız olduğunu acıkladı. İstenmeyen Gelin oldu bizim survivor guzeli Ebru Destan Hakkında Cok yazıldı cok solendi ama Mete Okay Daha fazla kendini tutamadı ve şole devam etti ;

"Ebru’yla sevgi ve samimiyet temelli bir evlilik yaptık. Ailem de bu kararımıza saygı duydu ve evliliğimin sonuna kadar arkasında durdu. Biz bağları cok kuvvetli bir aileyiz. Bugune kadar aileme karşı hep sorumlu, işinde gucunde biri oldum. Aynı şekilde muhterem annem, babam ve kardeşlerim de hep yanımda oldular. Aile hayatımı medya onunde tartışmayacak bir kişilikte olduğum icin bugune kadar hep sustum. Ailemi rencide edici haberlerin ardı arkası kesilmeyince konuşmaya karar verdim. Oncelikle şunu belirtmeliyim ki; haberlerin tamamı asılsız. Ve devam ederse avukatımız Aydın Kurban yasal işlemleri başlatacak. " dieye sozlerini bitirdi.

Ne diyelim Allah Yardımcıları olsun eğer gercekten Ebru Destan İstenmeyen gelinse işleri zor