https://www.meleklermekani.com/reytingli-diziler/197697-yeni-sezonda-diziler-nezaman-baslayacak.html diye merak ederken bir coğumuz, sezonun yepyeni dizileri calışmaya hatta fragmanlarını ekranlarda cevirmeye başladı bile Melek'lerim. Yeni sezonda ekranlara "Merhaba" diyecek olan Gizemli Yol dizisi, henuz başlamadan https://www.meleklermekani.com/magazin/196803-gizemli-yol-dizisinde-yilan-krizi.html?amp;goto=newpost ile gundeme gelmişti Melek'lerim. Hakkında "oyunculuğu bıraktı" iddiaları soylenen Meral Konrat, bu iddiaların asılsız olduğunu kanıtlamak icin bu dizide ki rolu kabul etmiş Melek'lerim.

Uzun bir aradan sonra dizi sektorune donduğunu belirten guzel oyuncu, "Barınak Kopekleri ve 'Rulet' gibi sinema projelerine adapte olmuşken, bu dizi surpriz oldu aslında" dedi.
Cekimlere olaylı bir şekilde başladıklarını ifade eden Konrat gulerek, dizinin tam da 'yılan hikayesine' donduğunu soyledi. Diziye başlarken yılan fobisi olduğunu ve 'Boyle bir sahnem varsa, projeyi hic kabul etmeyeyim' dediğini aktaran guzel oyuncu, bu konuda kendisine guvence verildiğini soyledi. Konrat, insanın korktuğu şey başına gelirmiş ya, benim de aynen oyle oldu diye ozetliyor yaşananları... "Dakika 1, gol 1 oldu. "İyi mi oldu kotu mu onu da bilemiyorum" diyor Meral Konrat tum samimiyetiyle.
Gizemli kalmasını istiyorum
Kapadokya'da cekilecek olan 'Gizemli Yol'un, adı gibi gizemli ve fantastik bir yapım olduğunu soyleyen oyuncu, "Boyle kaliteli bir senaryoya sahip diziyle hoş bir şeyler yakalayabileceğimize inanıyorum" diye konuştu. Dizi senaryosunun fantastik olduğunu ve bir cok farklı konuyu ic ice barındıran, masalımsı bir aşk hikayesi olduğunu anlatan Meral Konrat, dizinin şimdilik gizemli kalmasını istediğini soyledi.
Dizide canlandırdığı karakterin entrikalı bir ortamda gecen masum bir aşk hikayesi olarak ozetleyen Konrat, "Gizemli Yol cok acılımlı olan bir dizi... Diziyi izleyen herkes de bu gizemli yoldan gececek" diyerek sozlerini tamamladı.
Ote yandan dizide Rus ajanını oynayacak olan Boğac Aksoy ise, "Gercekten cok fantastik bir hikaye, heyecanla dizinin izleyicisiyle buluşacağı gunu bekliyoruz" ifadesini kullandı. Nuran Atac'ın senaryosunu yazdığı, yapımcılığını Erhan Aslan'ın yaptığı Gizemli Yol'un yonetmeni ise Demir Keskin.