hulya avşar resimleri evi haberleri hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar.
Hulya Avşar Gectiğimiz gun https://www.meleklermekani.com/magazin/198020-hulya-avsardan-somaliye-yardim.html etmişti melekler.

Her anne gibi Hulya Avşar'da bir anne tabiiki nasıl her annenin evinde bit takım kuralları varsa Hulya Avşar'ında kuralları var.

Kuralları var var ama kızı Zehra bu durumdan pek hoşnut değilmiş hatta annesine "Annem Delirdi galiba " diyormuş

Bakın Hulya Avşar Yazısında Ne demiş melekler

Bana bir haller oldu. Evde her masaya oturuşumuzda kriz yaşamaya başladık. Unutmadan soylemeliyim ki bu durumdan evde calışanlar da muzdarip; bana garip garip bakmaya başladılar. Neyse, her masaya oturduğumuzda yenecek ekmek sayısı, masaya konan yemek ceşidi ve gun icinde tuketilecek miktarda olup olmadığının yanı sıra evde calışanları da masaya oturtup Zehra’nın ve onların gozlerinin icine bakarak, Somalili cocukların durumundan, bu yuzdendir ki daima şukretmeleri gerektiğinden bahsetmenin ayarını kacırmış olmalıyım ki son gunlerde evde beni goren yolunu değiştirir oldu.

Zehra, “Anneciğim hemen yemeliyim ve kalkmalıyım.” demeye başladı. Calışanlar kendi aralarında fısıldamaya başladılar. Bir de artık en son beni mutfaktaki copun icinde “Acaba ekmek atılmış mıdır?” diye bakarken gorduklerinden beri eminim tam deli gozuyle bakar oldular. Ve ne acı ki sonunda olan oldu! Kızım Zehra’yı –dedikodunun yanından gecmeyen kızım Zehra’yı- beni arkadaşına anlatırken duydum. Hem de aynen şoyle: “Galiba annem Somalili cocukların durumuna uzulmekten delirdi. Arkadaşlarımla buluşurken verdiği harclığı yarıya indirdi, evdeki ekmekleri sayıyor. En son onu copun icinde gormuşler. Spor ayakkabıya ihtiyacım var ama soyleyemiyorum. Geceleri başucumuzdaki yarım kalan suları toplar oldu. Hepsini toplayıp kendi eliyle evdeki Cakıl ve Duman’a veriyor (Kedi ve kopek). Dun duydum, evdeki yardımcılarımıza ‘Buzdolabında curuk meyve sebze gorursem onları size yediririm.’ diyordu. Annemi tanıyamıyorum. En komiği de yine evdekilere banyo yapma suresi veriyordu. Bu sabah da Somali’ye iki bin kişilik erzak gondermek icin Kızılay’dan birileriyle konuşuyordu, buna cok sevindim. Ama gelgelelim benim durum vahim. Annem deliriyor galiba. Sakin olmalıyım!”

Hadi bunlar doğru da, peki ya arkadaşlarıyla aralarında bizim evin adını Somali takmalarına ne dersiniz? İşte bunu duyunca anladım ki evdeki tutumum etrafta pek de hoş karşılanmıyor ve adım deliye cıkmak uzere.