kanal D nin sevilen dizisi Aşk-ı memnu nun yakışıklı oyuncusu Kıvanc tatlıtuğ gercek yaşamıyla ozleşmeyen bir rolu canlandırdığını soyledi........

BEHLUL'U OYNAMAKTA ZORLANIYORMUŞ!

AŞK-I MEMNU DİZİSİNDE BEHLUL KARAKTERİNİ CANLANDIRAN KIVANC TATLITUĞ, KARAKTERİNİN YAPTIKLARINI GERCEK HAYATTA YAPAMAYACAĞINI SOYLUYOR.

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlul karakterini bazen oynamakta zorlandığına değinen Tatlıtuğ, 'Hakikaten cok zor bir hikaye. Benim de oynamakta cok zorlandığım yerlerde oluyor. Bunu acıkca soylemek istiyorum' diye konuştu.

Neden zorlandığına da acıklama getiren başarılı oyuncu, 'Bakıyorsunuz, gercekte boyle bir şeyin yaşanması, benim boyle bir şey yaşamam mumkun mu? Mumkun değil... Gerceğe dokersek bu işi, bir tarafta amcam, bir tarafta amcamın karısı. Mumkun değil. İki cihan bir araya gelecek donup de bakamazsın bile yani. Cok bir kere kelime bulamıyorum buna. Bunu şu anda oynuyoruz ve insan oynarken de zorlanıyor. Cunku yaşayabileceği imkansız olan bir şey, gercek hayatta. Yerine de koyamıyorsun. Nasıl bir psikolojiye sahip olabilirsin, nasıl davranabilirsin cunku yani hicbir şekilde yaşamam mumkun değil, onun icin cok zorlandığımız yerler oluyor' diye konuştu.