hazal kaya sac hazal kaya sacı yeni sac nihalin sacı kısa sac
Aşk-ı Memnu dizisinin kucuk kızı olarak bilinen (Nihal) Hazal Kaya ile yapılan ropartajda sıcak samşimi itiraflar var geciyoruz bu guzel soyleşiye....

'ERKEĞİN KOMİĞİ İYİDİR!'

'AŞK-I MEMNU' İSİMLİ DİZİDE ROL ALAN HAZAL KAYA, 'ERKEK ARKADAŞIM YOK' DEDİ, HOŞLANABİLECEĞİ ERKEK TİPİNİ ANLATTI: GUZELLİK KISTASIM YOK, KOMİK OLSUN YETER!..

Yıldızı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı Nihal karakteriyle parlayan Hazal Kaya, henuz lise oğrencisi olmasına rağmen, daha olgun karakterleri başarıyla canlandırıyor. Tango'ya ve Fransız Sineması'na tutkun olan Kaya, Cosmopolitan dergisine verdiği roportajda; omrunun sonuna kadar oyunculuktan vazgecmeyeceğini soyledi...

İLKİNDE AFALLADIM!
* Oyunculuğa ailenizin yonlendirmesiyle mi başladınız?
Ben, kucuk yaştan beri oyuncu olmak istiyordum. Sinemaya gittiğimizde izlediğim filmlerin icine girdiğimi hayal ediyordum. Annem de beni cast ajansına yazdırdı.

* İlk kamera onu deneyiminiz neydi? Kendinizi nasıl hissettiniz?
Kola reklamıydı. Cekimlerde ilk kez sac, makyaj ve ışık gibi şeylerle karşılaştığımı icin biraz afallamıştım.

* Hep oyunculuk mu yapmak istiyorsunuz? Başka ideal var mı?
Oyle cok farklı ideallerim yok. Cunku zaten oyunculuk kendi başına cok buyuk bir ideal... Oyunculuğu oğrenmenin sonu yok ve bunlar zaten bir omre ancak yayılacak şeyler. Bir gun, bir yerime bir şey olsa alternatif bir meslek arar mıydım diye duşunuyorum... O zaman bile oyunculuğu bırakmam herhalde.

* Boş kalan vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ya uyuyor, ya tango yapıyor ya da film seyrediyorum. Ozellikle Avrupa filmlerine bayılıyorum.

* 'Aşk-ı Memnu'da Kıvanc Tatlıtuğ'dan hoşlanıyorsunuz, normalde de guzel yuzlu erkekleri mi beğenirsiniz?
Guzellik kıstasım yok! Guzel bakması ve komik olması benim icin onemli.

* Dizide yaşadığınız platonik aşkı gercek hayatınızda yaşayabilir miydiniz?
Bilmem. Yaşamadım ama herhalde benimle ilgilenmeyen birini ben hayatta beklemezdim.

* Sevgiliniz var mı?
Hayır yok!

* Alışverişle aranız nasıl?
Hic hoşlanmam. Benim alışverişim en fazla 20 dakikadır. Bu sureyi gecersem afakanlar basıyor.

SİYAH YAKIŞIYOR
* Saclarınız onceden siyah renkti, şimdi daha acık. Bu değişiklik dizi icin mi?
Evet. Nihal karakteri siyah saclı olabilecek bir karakter değil. Ben kendime siyahı daha cok yakıştırıyorum ama dizi icabı gerekirse platin sarı bile yapabilirim, hatta ve hatta sacımı kazıtabilirim de...