jennifer lopez
KKTC konserini rumların baskısı sonucu iptal eden Jennifer Lopez'e tepkiler Turkler tarafından gun gectikce buyuyor.Haberle ilgili detayları sizler icin aktarıyorum

3 milyon dolar karşılığında Girne’deki Cratos Premium Otel’in gala gecesinde sahneye cıkmayı kabul eden, ama Rumlar’ın propagandası sonucunda sozde insan hakları ihlalini gerekce gostererek programı iptal eden Jennifer Lopez’e tepki buyuyor.

Bugune kadar yerli Jennifer Lopez olarak anılan Ziynet Sali de tepkisini “Bana artık Jennifer demeyin” sozleriyle dile getirdi.

ZİYNET SALİ

Galaya Yunan da davetliydi

Herkes gibi ben de bu tutumundan dolayı Jennifer Lopez’i kınıyorum. Sonucta politika yapmak icin değil eğlence icin Girne’ye gelecekti. Galanın davetli listesinde cok sayıda Yunan vatandaşı da vardı. Karar vermeden once araştırma yapmalı, bunları gozardı etmemeliydi. Ayrıca yaptığı acıklama da son derece talihsiz ve kırıcı olmuş... Eminim ki Girne’ye gelse bu kadar reklamı olmazdı. Son olarak şunu rica ediyorum, bundan sonra beni Jennifer Lopez’e benzetmeyin.

AHMET SAN

Cok baskı gormuş olmalı

Jennifer Lopez’in Kıbrıs’a getirilmesi cok guzel bir fikir. Sadece J.Lo değil onlarca dunya starının getirilmesi lazım. Fakat hassas bir konu olduğu icin tedbirleri onceden almak gerekiyor, oyle yapılmış olsaydı bunlar yaşanmazdı. Bir de şu var; 3 milyon dolar gibi yuksek bir bedel almışken vazgectiğine gore, Girne’ye gelmemesi konusunda cok baskı gormuştur. Uzerine bir de etrafındaki danışmanlar yanlış bilgiler verince, “Madem oyle, gitmeyelim” demiş olabilir. Kontrat doğru yapılmışsa tazminat odemesi gerekir, ama o kontratın duzgun yapıldığına da ihtimal vermiyorum.

HANDE YENER

Tazminattan kurtulmaya calışıyor

Duyduğuma gore Jennifer Lopez, organizatorden ozur dilemiş, ama ulkemizi soykırımla sucladığı icin değil! Kendisine tazminat davası acılmış, o da bu durumdan kurtulmak icin ozur yoluna gitmiş. Sozde yapılan acıklamadan da haberi yokmuş ve kendisi oyle duşunmuyormuş. Bu sozler ne kadar inandırıcı sizce?

PAMELA SPENCE

Kalcaları sigortalatmak yetmez

Tarih ve siyaset bilgisi hic olmayan birinin kalkıp da Kıbrıs’ta işkence ve baskı var iddiasıyla konser iptal etmesine şaşırıp kaldım. Bir kere ulkelerin yıllar once yaşadıkları savaşlar ya da siyasi kavgalardan dolayı ırk, sınıf, din ayrımı yapmak cok anlamsız... Kalcalarını sigortalatmakla yetinmeyip biraz siyaset ve tarih dersi alması gerek! Turk toplumu bu tarz duşuncelere ve aşağılamalara karşı sessiz kalmamalı.