acun ılıcalı kimdir vikipedi acun ılıcalının ucağı eşi hayatı resimleri hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar
Yaptığı Program ve Projeler ile adını iyice duyuran Acun Ilıcalı'yı tanımayan yoktur sanırım melekler. hee ama yok ben tanımıyorum diyorsanız Acun Ilıcalı hakkında bilgimizde mevcut melekler :

Acun ılıcalı Super luks arabalarının yanısıra Birde luks Surat teknesi aldı

Eee para bol Acun almasında ben mi alayım değil mi ama.

Acun şimdide Fenerbahce Başkan Vekili Nihat Ozdemir’in 9 kişilik Cessna Citation XLS ucağını satın aldı melekler işte haberimizin detayı

Son donemde Show TV ile yaptığı anlaşma ve boşanma davasıyla gundemde olan unlu yapımcı Acun Ilıcalı da ucağı olanlar kervanına katıldı. Vatan gazetesinde yer alan habere gore; Show TV ile aylık 9 milyon dolarlık anlaşma yaptığı konuşulan, luks otomobilleri, motorsikletleri ve tekneleriyle dikkat ceken Acun Ilıcalı, 7 milyon dolara yakın bir fiyata Limak Holding’in patronu, Fenerbahce Başkan Vekili Nihat Ozdemir’in 9 kişilik Cessna Citation XLS ucağını satın aldı. Ozdemir ise artık Falcon tipi yeni

ucağıyla seyahat etmeye başladı.

Limak Holding’in iştiraklerinden Limak Havacılık bunyesindeki 2007 model Cessna Citiation XLS model ucak, hem hava taksi hizmeti veriyor hem de grup bunyesindeki ucuşlarda kullanılıyordu. Kendisi de koyu bir Fenerbahce taraftarı olan Ilıcalı’nın Limak Havacılık’a ait Cessna Citiation XLS’e yaklaşık 7 milyon dolar verdiği, satış işleminin de gercekleştiği ancak henuz Sivil Havacılık’tan tescil işleminin yapılmadığı belirtiliyor.

Tekne ve araba tutkunu

Acun Ilıcalı, kazandığı para kadar harcamalarıyla da dikkat ceken bir isim... Ferrari, Bentley Mulsanne, Aston Martin, BMW, Range Rover marka aracları olan Ilıcalı, basına yansıyan haberlere gore 1 milyon dolara Searay 479 tekne, 650 bin dolara da 1.575 beygir gucunde Donzi marka suret teknesi satın aldı. Eşi Zeynep Ilıcalı ile boşanma davasıyla sık sık gundeme gelen Ilıcalı’nın serveti boşanma dilekcesine de yansıdı.

Dilekcedeki iddiaya gore Ilıcalı’nın mal varlığının değeri 50 milyon lirayı buluyor. Yine dilekcedeki iddiaya gore Ilıcalı’nın malvarlığı listesinde Miami’de 2, Bahamalar’da 1, İstanbul’da 3, Bodrum’da ise 1 evin yanısıra Ferrari, Range Rover ve BMW marka otomobiller bulunuyor.

9 KİŞİLİK KAPASİTESİ VAR

Acun Ilıcalı’nın aldığı Cessna Citation XLS model ucağın 9 kişilik kapasitesi var. 2 bin deniz mili hıza ve 2 jet motoruna sahip. Limak Holding tarafından genellikle yurtici ucuşlarda kullanılan ucağın, başka işadamları da yurtdışı ucuşlarında kiralanıyor. Stand-up kabin yani ayakta durmaya olanak sağlayan ucağın icinde DVD ve CD sistemlerinin yanı sıra yemek servisi icin acılır-kapanır masalar da bulunuyor.

Ticarette iflas etti televizyonda parladı

Ailesi Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, Edirne’de doğdu. Kadıkoy Maarif Koleji orta bolumunu ve Kadıkoy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Universitesi’nin İngilizce oğretmenliği bolumunu kazandı, ama okumadı. 1995 yılında bir kot dukkÂnı acarak ticarete atıldı, kısa surede iflas etti. Bir arkadaşı vasıtasıyla futbol dunyasına geciş yaptı. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup ozel roportajlar yapmayı başarınca yıldızı parladı, Şansal Buyuka’nın ekibine transfer oldu. Televole adlı spor magazin programı icerisinde kendine ait bir bolum sunmaya ve bu bolum dahilinde dunyayı dolaşmaya başladı. ‘Acun Firarda’ adıyla program yaparak 100’un uzerinde ulkeyi gezdi. 2005’te Acun Medya adlı produksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor Kızlar-Erkekler, Survivor Turkiye-Yunanistan, Survivor Aslanlar-Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Boyle Dans, Survivor Unluler-Gonulluler programlarının yapımcısı, jurisi ve sunucusu olan Ilıcalı’nın Emre Belozoğlu, Arda Turan gibi futbolcularla yaptığı Play Station maclarını da bilmeyen kalmadı.

Eee melekler ucağı hane nerede goremiyorum diyorsanız aşağıya ekliyorum. Nolcak işte yaahuu zenginin malııııı zuğundun cenesini yorarmış