ekrem bora rahatsızlandı mide spazmı gecirdi haberleri melekler mekanı.com da
Sevgili meleklerim. Ekrem Bora kimdir hepiniz tanırsınız ve ben onun hayranıyımdır. Bu gorduğum haber beni gercekten uzdu. Allahtan ucuz atlatmış.
[h=2]Bodrum’da onceki akşam, rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmış sanatcı Ekrem Bora’nın 77 yaşında mide spazmı gecirdiği ve solunum gucluğu cektiği acıklanmış. Allah daha beterinden korusun diyorum ve haberimize geciyorum.

Tatilini gecirdiği Bodrum’un Gundoğan Beldesi’nde restoranda akşam yemeğini yiyen Bora aniden fenelaşınca ambulansla hastaneye goturuldu ve yoğun bakıma alındı. Dun de Prof. Dr. Abdullah Servet bir acıklama yaparak “Sayın Bora’nın dun akşam geldiği hastanemizde yapılan ilk tetkiklerden sonra mide spazmı gecirdiği ve solunum sıkıntısı cektiğini saptadık. Şu anda yoğun bakımda tedavisi surerken rahatsızlığı ile ilgili tetkikleri de surduruyoruz. Durumu iyi, konuşabiliyor, solunum sıkıntısını gideriyoruz. Tetkiklerin sonucuna gore servise cıkarıp cıkarmayacağımıza karar vereceğiz” diye konuştu. Eşi Gul Bora, kızları Lale ile Yasemin Bora da sanatcının sağlık durumunun iyi olduğunu soyledi.[/h]