beren saat boy beren saat boyu saatin boyu kac kac orospu
FAHİŞE ROLUYLE GURUR DUYUYOR

Guz Sancısı Filminde Bir Fahişeyi Canlandıran Beren Saat, Beyoğlu'nda Karakterini Yaşadığını ve Boyle Bir Rol Oynamaktan Dolayı Mutlu Olduğunu Soyledi.

GUZ SANCISI FİLMİNDE BİR FAHİŞEYİ CANLANDIRAN BEREN SAAT, BEYOĞLU'NDA KARAKTERİNİ YAŞADIĞINI VE BOYLE BİR ROL OYNAMAKTAN DOLAYI MUTLU OLDUĞUNU SOYLEDİ. Guz Sancısı filminde Rum fahişe Elena'yı canlandıran Beren Saat, bir televizyon kanalında yayınlanan 'Kurşat Başar'la' programında roluyle ilgili acıklamalar yaptı.
Filmin cekimlerinin coğunluğunun Beyoğlu'nda yapıldığını ve belediyenin buyuk bir destek verdiğini anlatan Beren Saat, 'Benim icin Elena'yı bulma surecinde Beyoğlu cok yararlı oldu' dedi.

Bir karakter cıkartmak icin olaylara onun gozunden bakmaya calıştığını belirten Beren Saat, filmden bir kac gun once San Antuan Klisesi'ne mum yakmaya gittiğini belirterek, o an duşunduklerini şu sozlerle anlattı:
'Elena'nın biraz normalin dışında bir hali var, fahişe ama o asla oyle duşunmuyor, hala bebekleriyle oynuyor. Bir adam var, ortada bir olay gelişiyor. İşini yapıyor ama bu tarafa donup bebekleriyle oynuyor. Ben mesela kliseye girdiğim an şunu keşfettim; 'Aaa bu din tamamen buna hizmet ediyor'. Gunah cıkartıyor ve zaten ben o değilim ki diyor ve gidiyor.'
Beyoğlu'nda gezdiği her an onu yaşadığını ifade eden Beren Saat, roluyle gurur duyduğunu ve bundan sonra kimsenin buna cesaret edemeyeceğini belirtti.
Beren Saat, filmin Ocak ayında vizyonda olacağını sozlerine ekledi.