Aşk-ı Memnu dizisinin sevilen oyuncusu Beren Saat`in hayatındaki olmazsa olmazları merak edenleri icin Beren Saat`in ağzıyla sizlerle

* Beyaz bisiklet yaka tişort olmazsa olmazımdır. Gece gunduz, ceketle eşofmanla, guneşte karda bu kaprissiz parca kombinasyonlarımın jokeridir. Gardırobum versiyonlarıyla dolu.
* Kopeğim Bitter, gecen yaz hayatıma girdiği gun, beni her şeyi ona gore şekillendirmek zorunda bırakan bir yaramazdı. Bir yaşını doldurduğu bu gunlerdeyse ağladığımda kendimi iyi hissedeyim diye yuzumu yalayan bir dost.
* Adidas spor ayakkabılar favorimdir. Her şeyle cok rahat kullanıyorum. Ustelik renk alternatifleri de var.
* Dior Show Maskara, makyajda olmazsa olmazları.
* Bitter cikolata ve sutlu kahve keyfi vazgecilmezimdir. Herkes gibi ben de onların selulitlerin en yakın dostu olduğunu biliyorum ama ne yazık ki bu ikili benim mutluluk recetem. Bu da benim kotu alışkanlığım n’apalım yani!
* Papatya ve papatya cayı.. Dunyaya kucak acan formuluyle bu neşeli ciceğe bayılıyorum. Uykudan once biraz papatya cayı icmek huzurlu bir gece icin birebir.
* Astor Piazzolla Tango CD’leri…. Dahi muzisyene tek kelimeyle tapıyorum.