yalancı bahar dizisi selim cansel elcin dizileri resimleri filmleri hayatı kimdir hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Genc kızların yeni sevgilisi Cansel Elcin...Ceşitli dizilerde oynadıktan sonra şimdi karşımıza Yaprak Dokumu'nun Neclası Fahriye Evcen ile başrolunde oynadıkları Yalancı Bahar dizisinde Selim olarak cıkıyor...
Yakışıklı oyuncu Cansel Elcin'in yaptığı roportajı sizlerle paylaşıyorum melekler...

'Oyunculuğa, yonetmenliğe bağımlı değilim. Başka şeyler de yapabilirim, belki benim icin bahane olur'Fahriye Evcen'le başrolunu oynadığı 'Yalancı Bahar' dizisinde Selim karakterini canlandıracak olan Cansel Elcin, hayata dair kaygı duymadığını soyledi ve ekledi: 'Oyunculuğa, yonetmenliğe bağımlı değilim. Başka şeyler de yapabilirim, belki benim icin bahane olur'

Kırık Kanatlar, 'Hatırla Sevgili', 'Gonulcelen'den beri takip ettiğim, hayran kitlesinin her gazeteciyi soru yağmuruna tuttuğu, son yılların en cok beğenilen oyuncusu Cansel Elcin'i gunlerce uğraştıktan sonra Macka Demokrasi Parkı'nda heyecanla bekliyorum. Az sonra kapıda gorunuyor, ama biraz yuzu asık. icimden "Acaba bir şey mi oldu?" diye konuşmaya başlıyorum. Her şey yanıma gelip "Merhaba" dedikten sonra tersine donuyor. Elcin, "Hayatta eğlenmeyeceğim bir işin icinde olmam" diyor ve başlıyor fotoğraf cekiminde espri yapmaya. Ben de icimden kocaman bir "Oh" cekiyorum. Sonrası corap sokuğu gibi geliyor. Elcin, bu akşam Star TVde başlayacak olan ve Fahriye Evcen'le başrolunu oynadığı 'Yalancı Bahar' dizisi icin cok heyecanlı. Masaya oturur oturmaz başlıyor canlandırdığı Selim karakterini anlatmaya. O anlattıkca ben soruyorum.Sonrası mı? Buyurun roportaja...

Gonulcelen' dizisi biter bitmez 'Yalancı Bahar' dizisine başladınız. Biraz hızlı olmadı mı?
Aslında ben durmak istiyordum. Ama Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'la sohbet ederken ona farklı karakterler oynamak istediğimi soyledim. Bir sure sonra "Cansel, bir iş yapıyoruz ve cok farklı bir senaryo cıktı" dedi. Senaryoyu okumaya başladım ve heyecanlandım. Sanki 90 sayfa 15 dakikada bitti. "Sonra ne olacak?" demeye başladım. Zaten Selim karakterini kim okusa canlandırmak isterdi.

O kadar iddialı bir karakter mi?
Selim cok enteresan biri. Bu role gercekten calışman gerekiyor. Cunku Selim'in gencliği, onu buraya getiren nedenleri, tutkulu bir aşkı var. Bu karakteri oynamak dort farklı rolu oynamak gibi bir şey. HikÂyemiz gecmişte dolandırıcılık yapan iki Âşık olarak başlıyor. Hata yaptıklarını bile bile "Âşığım" deyip gidiyorlar. Ama olay bir sure sonra bir oyuna donuşuyor. Aslında şu sorunun peşinden gidiyoruz: "Aşk icin nereye kadar gidersin?"

'HUZURLU AŞK İSTERİM'

İşte sihirli cumle. Siz aşk icin nereye kadar gidebilirsiniz peki?
Canlandırdığım karakterler gibi değilim. Sakin, huzur peşinde koştuğum, naif bir aşk benim tercihim. Yorucu aşk bana gore değil. Bir sorun varsa ben konuşarak halletmeye calışırım. Sevdiğim kişi, kucuk bir ev, bahce ve kopeğim varsa huzurlu aşkı bulmuşumdur. Kacan kovalanır oyununun icinde olmam. Zaten bunları yeteri kadar dizilerde yaşıyorum.

Biz sizi ekranda hep romantik Âşık olarak izledik. Kotu bir adamı canlandırmak genc kızların sevgilisi olmuş biri icin risk değil mi sizce?
Risk ne olabilir ki? Ayrıca Selim'de Zeynep'e Âşık. Ama sevdiğine zarar verdiğini bile bilmiyor. Hayattan hak ettiğini almadığını duşunuyor ve intikam almak istiyor. Her şeyi aşk icin yapıyor. Selim Zeynep'e "Cıksak da beraberiz, batsak da beraberiz" diyor. Temamız bunun uzerine kurulu.

'PLANIM, HEDEFİM YOK'

Bir projede Cansel Elcin'in olması icin ne gerekir?
îcime sinmeli. Riski duşunmem, cunku o zaman sete gidemem. Ben bir karakteri once seviyorum, sonra beraber oluyorum, sonra onunla yaşıyorum. Sonra da eğleniyorum. Bunlar arasında en cok onem verdiğim şey eğlenmek.

Sanırım eğlenmek sizin hayat felsefeniz...
Kesinlikle. Hayatta en onemli şey, insanlığın patetik(acıklı, buruk, dokunaklı ve biraz da komik) olduğunu kabul etmek. O zaman hayata doğru bakabiliyorsun. Ona da "olgunlaşma" diyorlar. Benim hayatımda pişmanlıklarım da hedeflerim de yok. Plansız yaşarım.

Bu cok zor bir şey değil mi?
Size klişe gelebilir ve inanmayabilirsiniz ama ben hayata dair elimden geldiği kadar kaygı duymamaya calışırım. Oyunculuğa, yonetmenliğe bağımlı değilim ki. "Bu işi tutturdum" deyip devam etmem hicbir zaman. Başka şeyler de yapabilirim ve belki benim icin bahane olur. Bir şey icime sinmiyorsa ve istemiyorsam bana yaptıramazsınız, onemli olan tutunduğumuz korkularımızdan vazgecmeyi bilmek.

Bu kadar eğlenmeyi seven bir adamı neden komedide izlemiyoruz?
Sinema filminde istiyorum ama dizide bilmiyorum. Fransa'da tiyatrolarda komedi oynuyordum. Turkiye'de beni en cok gulduren filmlerden biri 'Vavien'di. Oradaki kara komedi superdi. Komedisi durum uzerine kurulmuştu. Belki boyle bir durum komedisinde olabilirim.