pembe maske yalanı
pembe maske, hakkında, pembe maske işe yarıyomu, hakkında bilgi burada

Pembe maske yalanı patladı meleklerim insanlar para icin nasılda bizleri yanıltıyorlar..

Kanal D'deki 'Oyle Bir Gecer Zaman Ki'nin İBerrin'i Yıldız Cağrı Atiksoy'un yuzu gecen kış sivilce icinde kalmıştı. E

krana yansıyan sivilceli goruntusu nedeniyle sıkıntılı gunler geciren Yıldız Cağrı Atiksoy'un yuzu 2.5 ay once birden duzeldi.

Yıldız Cağrı Atiksoy'un yuzune uygulattığı pembe maske ile puruzsuz cilde kavuştuğu iddia edildi. Hatta bir firma bunun uzerinden reklam yaptı.

Bazı guzellik merkezleri ve eczanaler 'Yıldız Cağrı Atiksoy'un cildini guzelleştiren mucize maske' diye bu urunu pazarladı.

Yıldız Cağrı Atiksoy onceki gun "Maskeyle iyileştiğim yalan" diye konuştu.

Gercek ortaya cıktı Kanal D'deki İOyle Bir Gecer Zaman Ki'nin İBerrin'i Yıldız Cağrı Atiksoy'un yuzu gecen kış sivilce icinde kalmıştı. Ekrana yansıyan sivilceli goruntusu nedeniyle sıkıntılı gunler geciren Yıldız Cağrı Atiksoy'un yuzu 2.5 ay once birden duzeldi. Yıldız Cağrı Atiksoy'un yuzune uygulattığı pembe maske ile puruzsuz cilde kavuştuğu iddia edildi. Hatta bir firma bunun uzerinden reklam yaptı. Bazı guzellik merkezleri ve eczanaler İYıldız Cağrı Atiksoy'un cildini guzelleştiren mucize maske' diye bu urunu pazarladı. Yıldız Cağrı Atiksoy onceki gun "Maskeyle iyileştiğim yalan" diye konuştu.

Dava acıyor Yıldız Cağrı Atiksoy şunları soyledi: "Bir sağlık problemi yaşadım. Bu da cildimi etkiledi. Yuzum pembe maske ya da kozmetik urunlerle iyileşmedi. Bir doktora gittim. İlac ve merhem tedavisi gordum. İnsanlara maske ya da ilac satmak icin adımı kullanan herkese dava acacağım.

İnsanlara 'Ben maskeyle iyileşmedim' demekten yoruldum." Yıldız Cağrı Atiksoy'un tedavisini yuruten Dr. Neslihan Dolar "Yıldız Hanım maske kullanmış, yuzunu daha kotu yapmıştı. Kendisine krem ve ilac tedavisi uyguluyoruz" dedi.

Yıldız Cağrı Atiksoy bir guzellik kliniğinde yuzune pembe maske uygulatmıştı. Bu goruntulerin ardından İYıldız'ın cildini maske iyileştirdi' diye reklam yapılmıştı.

Yıldız Cağrı Atiksoy şunları soyledi: "Bir sağlık problemi yaşadım. Bu da cildimi etkiledi. Yuzum pembe maske ya da kozmetik urunlerle iyileşmedi. Bir doktora gittim. İlac ve merhem tedavisi gordum. İnsanlara maske ya da ilac satmak icin adımı kullanan herkese dava acacağım.

İnsanlara 'Ben maskeyle iyileşmedim' demekten yoruldum." Yıldız Cağrı Atiksoy'un tedavisini yuruten Dr. Neslihan Dolar "Yıldız Hanım maske kullanmış, yuzunu daha kotu yapmıştı. Kendisine krem ve ilac tedavisi uyguluyoruz" dedi.