Kuzey Guney Dizisinde hırcın asi bir genci canlandıran yakışıklı oyuncu Kıvanc Tatlıtuğ Sırrını acıkladı melekler

Tatlıtuğ’u “Kuzey-Guney” dizisindeki rolune hazırlayan tiyatrocu İpek Bilgin “Kıvanc bu işe fiziğiyle başladı ama o kadar cok calıştı ki şimdi oyunculuğunu konuşturuyor” dedi.
‘Kuzey Guney’ dizisinde alışılagelmişin dışında bir rolde oynayan Kıvanc Tatlıtuğ, daha ilk bolumde tum dikkatleri uzerine topladı. Fiziğinden cok oyunculuğu konuşulan Tatlıtuğ’daki bu değişimin mimarının usta tiyatrocu İpek Bilgin olduğu ortaya cıktı. Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun gozleri gormeyen annesi roluyle izleyenleri buyuleyen İpek Bilgin, Tatlıtuğ’u oldukca yoğun bir calışmanın ardından rolune hazırladı. Bilgin, oğrencisinin performansını VATAN’a değerlendirdi:
- Kıvanc’la gunde 5-6 saat, kimi zaman da 10 saate yakın calıştık. Daha once calıştırdığım cok insan oldu ama hepsi Kıvanc olamadı. Bir kere oyunculuğunda cok ciddi gelişimler oldu. “Kuzey Guney”de muhteşem. Gozunu alamıyorsun. Bu işe fiziğiyle başladı ama artık gercek anlamda oyuncu. Her şeyden once standartı cok yuksek. Hollywood’da bile oyunculuk yapsa yine başarılı olacağından eminim. Ekranda kendine iyi bir yer edindi. İleride de kendisiyle var olacak, geleceğin de Kıvanc’ı olacak.
- Ben eğitim verirken insanları nasıl anlamamız gerektiğine bakarım. O da o insanı anlamaya calışıyor. Nasıl hayatta mekanik olarak işlemiyorsak, oynarken de mekanik olarak işlemediğimiz zaman seyredilen tarafından iyi algılanıyoruz.
- Oyunculuk bir insanın diğer insanı anlama bicimidir. Ben ona yol acmış oldum, o da bu yolda oyunculuğunu konuşturmuş oldu. Kıvanc’a calışırken orada dişini sık, burada başını cevir tarz ifadeler de bulunmadım. Yapması gerekenleri tek tek soylersek oyuncu kuklaya doner. Sadece benim dediklerimi uygulamış olur.
- (Kıvanc’ı tek kelimeyle nasıl tanımlarsınız sorusuna) Yaratık, o bir yaratık. Bu iş karakterle cok bağlantılıdır. Sanıldığı gibi karakterden bağımsız bir şey değildir. Kıvanc’ın karakteri butun bunları taşımaya cok musait. Kıvanc cok acayip, cok guclu bir insan. İnsanlar onun bu kadar uzerine gelirken karakterini bozmayıp hala oyunculuk calışıyor olması kolay bir şey değil. Kıvanc’la bu sene calışırken onu aşkla seyrettim. İşine verdiği değer muthiş.
Kıvanc Tatlıtuğ Kaslı resimleri icin TIKLAYINIZ