"ÖLÜMÜME YAKIN NE YAPACAĞIMI BİLİYORUM"
Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Çekirdek ailemi mahvettiler" paylaşımı da sorulan ünlü türkücü, anlattıklarıyla duyanları şoke etmişti: Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum, evleniyordum. Şu anda ayrıyız. Dünya bir tarafa o bir tarafa. Beni en mutlu eden insan, seviyorum. Bütün mallarımı da onun üzerine yapacağım. İnşallah barışırız. Hepiniz biliyorsunuz kim olduğunu; Gülçin Karakaya. Kızın kafasını çelmişler. Ona ev de aldım, araba da. Her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken, o benim yanımdaydı. Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil. Çocuklarım 'para gitmesin' diye evlenmemi istemiyor. Ben ölümüme yakın ne yapacağımı biliyorum. Her şeyimi Mehmetçik Vakfı'na vereceğim. Cenazem çıkar, yine Ahmet'e istediğini vermem!
İbo'dan zehir zemberek açıklama"BANA BİR EV BİLE VERMEDİ"
Babasının olay yaratan suçlamalarının ardından söz sırası Ahmet Tatlıses'e geçmişti. Sosyal medya hesabından "Kamuoyunun dikkatine" başlıklı bir paylaşım yapan Tatlıses, işyerlerini kapatma kararının perde arkasını şöyle anlatmıştı:
Alıntı Metni

"AKIL SAĞLIĞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELERİM ARTTI"
Ahmet Tatlıses, 'Sevgilim Gülçin Karakaya ile ayırmak için büyü yaptılar' iddiasıyla ilgili olarak ise "Domuz yağı sürdüler, sevgilime büyü yaptılar, bizi ayırdılar gibi ardı arkası kesilmez, korkunç, utanç verici iftiraları asla kabul etmiyorum ve milyonların önünde 'Büyü yaptılar, domuz yağı sürdüler' gibi açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır. İbrahim Tatlıses yıllar boyunca kiminle ne istiyorsa onu yaşamış, söylemlerinde belirttiği gibi özel hayatındaki insanlara belli mallar vermiş ve evlatları tarafından asla özel hayatına karışılmamış, tek bir ilişkisine dahi yorum yapılmamış bir insandır" açıklamasını yapmıştı.
'MİRAS' YANITI!
Babasının 'miras'la ilgili aldığı karara da değinen Ahmet Tatlıses, "Aile meselelerinin bu denli çarpıtılarak sırf beni tahrik etmek üzerine kurgulanmasından rahatsızlık ve üzüntü duyuyorum. Yıllarca neler yaşandığını, neler yapıldığını anlatmak bana yakışmaz, Her ne olursa olsun topluma mal olmuş bir sanatçı olarak kendisini rencide etmek istemiyorum. Üzerime atılmış bu aslı atarı olmayan suçlamalara cevap verip, susuyorum. Yine kendisinin katıldığı canlı yayında 'Ölmeden önce onlara öyle bir tuzak kuacağım ki' söyleminin yorumunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum" mesajını yazmıştı.
'Kendi kötü olmayı seçti!'AHMET TATLISES SOLUĞU MAHKEMEDE ALDI!
Gündeme bomba gibi düşen karşılıklı suçlamalar sonrası Ahmet Tatlıses'ten yeni bir hamle geldi. Tatlıses'in avukatı Necmi Uğur Çelikel tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Alıntı Metni

VASİ NE DEMEK?
- Bir yetimin veya akılca zayıf, hasta birinin malını yöneten kimse.
- Ölen bir kimsenin vasiyetini yerine getirmekle yükümlü olan kimse.
Büyük oğlu Ahmet'i yok saydı